Aktivister afbrød premieren: Cirkusrevyen svarer effektivt igen

Den kortvarige afbrydelse satte ikke en dæmper for resten af showet, men gav holdet bag Cirkusrevyen anledning til inspiration senere.

I aftes blev premieren på Cirkusrevyen 2024 skudt i gang, der traditionen tro blev afviklet i Telten på Bakken i Klampenborg.

LÆS OGSÅ: 'Stormester'-stjerne afslører graviditet

Selvom Cirkusrevyen er kendt for sin politiske satire, hvor magthavere år efter år kommer i den varme stol, var det noget helt andet, der stjal og tiltrak opmærksomhed under premieren.

LÆS OGSÅ: Kasper Skaks debut: Er kommet af en særlig grund

Artiklen fortsætter under videoen...

Første akt af showet forløb uden problemer. Men i begyndelsen af anden akt, under det første nummer, blev skuespillerne Niels Olsen og Henrik Lykkegaard afbrudt af to klimaaktivister, mens de parodierede Donald Trump og Joe Biden. Aktivisterne stormede op på scenen med bannere og satte sig ned i protest.

HER&NU overværede klimaaktivisternes aktion på scenen. Musikken stoppede prompte, publikum begyndte at buhe af aktivisterne, hvormed Cirkusrevyens personale også hurtigt fik situationen under kontrol og startede det første nummer i anden akt forfra.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere flytter igen

Artiklen fortsætter under billedet af klimaaktivisterne, der stormede scenen...

Cirkusrevyen svarede igen

Den kortvarige afbrydelse satte dog ikke en dæmper for resten af showet, men gav derimod anledning til inspiration senere.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: Sara Lygum skal giftes

For ved afslutningen - og til et stående bifald - havde holdet bag Cirkusrevyen tænkt hurtigt og effektivt, hvormed de havde fremstillet tre bannere med teksten "Tak for i aften", hvilket satte det sidste punktum for aftenen.