Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg
Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg

'Nybyggerne'-vindere flytter igen

Lise og Michael har taget en stor beslutning, men de flytter ikke langt.

For nylig åbnede Lise Vandborg på sin Instagram op omkring en drøm, som hun håbede ville blive til virkelighed. Hende og Michael havde sat deres hus til salg. fordi de havde forelsket sig i et andet hus, hvor de kunne bo sammen med Lises forældre.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par lægger store planer

Salget skulle dog gå hurtigt, hvis de skulle sikre sig det udsete hus. Nu her en måned senere kan 'Nybyggerne'-vinderne fra 2016 ånde lettet op og dele en glædelig nyhed.

- Vi har købt den gule Sognefogedgård OG solgt vores hus! Nu venter en fantastisk rejse, hvor vi skal upcycle vores hidtil største genbrugsprojekt: En gård fra 1840 på en 2,5 hektar fantastisk grund med vinmark, kæmpe køkkenhave, gamle frugttræer, skov, plads til alt det vi gerne vil som familie. Det bliver en sjov rejse, og vi glæder os til at tage jer med, skriver Lise i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen tilbage i 'Paradise Hotel'

- Vi skal bevare den fantastiske charme, give den en lille skalle indenfor, lave plads til mine forældre og lidt af hvert. Vi flytter kun 500 meter, og det føles bare helt rigtigt for os. Vi havde aldrig troet, det var det her, vi skulle. Men efter Michaels ulykke er helt andre værdier, drømme og ønsker kommet. Lidt mere simple living med en heeeeeeeel masse udendørs areal at boltre sig på - ja tak!

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Benjamin efter voldsom ulykke: Tager hul på nyt kapitel

Se hele opslaget og det nye hus her: