'Nybyggerne'-par skal være forældre

Til jul venter en ekstra lille gave for ægteparret.

Ægteparret Isabella og Naphtali Noer udforskede sammen deres håndværksmæssige evner, da de skulle skabe deres drømmehus i 'Nybyggerne' sidste år.

LÆS OGSÅ: Fire 'Vild med dans'-babyer på vej

Og nu skal de to udforske nogle helt nye evner sammen: som forældre.

Isabella er nemlig gravid. Det deler de begge på deres Instagram-profiler.

- Jeg må indrømme, at hende her er mega awesome. Vi bygger sammen, surfer sammen, rejser sammen, og nu skal vi opdrage og opfostre sammen - der er ikke en, jeg hellere tager den her forældrerejse sammen med, skriver Naphtali til et billede af sin gravide hustru.

LÆS OGSÅ: Katrine Bonde viser kæresten frem

Artiklen fortsætter under billedet...

'Nybyggerne' Isabella og Naphtali.
"Nybyggerne" Isabella og Naphtali.

For tiden er de to i gang med at renovere deres kolonihavehus i Sydhavnen i København, som de selv bygget, men den kommende baby gør projektet en smule mere udfordrende for Isabella.

- Livet de sidste fire måneder. Renovering, baby og forår. Renoveringen i kolo tog længere end forventet, da jeg pludseligt begyndte at få kvalme, måtte tage to-tre powernaps i løbet af dagen og ikke måtte male længere. Vi er ikke i mål herhjemme, men prøver at holde af processen og glæder os til at møde en lille blob til december, skriver Isabella til en række billeder fra renoveringsprojektet.

Med seks måneder til termin forventer det glade og spændte par sig en ekstra julegave.

- Jeg er 14 uger henne, så vi forventer et julebarn. Det føles både helt surrealistisk og spændende at tænke på, at der er et lille liv i min mave, som for evigt vil forandre mit og Naphtalis liv. Vi er meget taknemmelige over at det har kunne lade sig gøre og glæder os til at møde det lille menneske, fortæller Isabella til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kæmper mod kræften: Kate åbner op om sygdommen

Parret har været sammen i 12 år, og selvom de ikke tog nøglerne med hjem til det grønne hus i 'Nybyggerne', så tog de nyforelskede derfra, har de tidligere fortalt.

Du kan selv se Isabellas opslag herunder: