Katrine Bonde viser kæresten frem

Efter skilsmissen fra Johnny Deluxe-forsangeren Noam Halby, har 'Vild med dans'-stjernen atter fundet kærligheden.

Solen skinnede i forvejen, men der blev lige lidt ekstra lyst, da 'Vild med dans'-stjernen Katrine Bonde kom til premieren på Nykøbing Falster Revyen hånd i hånd med sin nye kæreste Kenneth.

- Vi har kendt hinanden siden november, og det er helt vildt skønt, sagde 42-årige Kenneth Nordby med det bredeste smil på ansigtet.

LÆS OGSÅ: WHAT! Clairvoyant forudså Martin Brygmann-sag i 2021

Kenneth og Katrine mødtes på Tinder, og så klikkede det bare fra første date.

Parret bor hver for sig. Kenneth, som er sælger for et svensk firma, bor i Dragør, og Katrine bor i Nykøbing med hendes og eksmanden Noam Halbys børn Milas og Saga.

Lige nu har parret ingen planer om at flytte sammen, men sommerferien er planlagt sammen.

LÆS OGSÅ: Claes Antonsen omtalt i sexisme-dokumentar: Nu reagerer TV 2

Premiere på Nykøbing Falster Revyen 2024, Katrine Bonde og kæresten Kenneth.
Premiere på Nykøbing Falster Revyen 2024, Katrine Bonde og kæresten Kenneth.

- Vi skal et smut til Italien med vores børn. Jeg har en dreng på 12 år, så det passer perfekt, fortalte Kenneth, og Katrine nikkede.

- De er pot og pande, og er virkelig glade for hinanden. Så det er så dejligt. Tre børn på bagsædet af bilen og så bare af sted sydpå. Vi holder lige ind i bordershoppen på vejen og fylder op med slik og Nutella, sagde Katrine grinende.

Efter sidste uges afsløringer af sexisme i musikbranchen, hvor blandt andre. Claes Antonsen fra The Antonelli Orchestra har måttet trække sig fra orkestret og undskylde for sin upassende opførsel, var det naturligt at spørge Katrine, som i mange år har danset foran Claes Antonsens orkester i 'Vild med dans', til det.

- Jeg har ikke oplevet noget. Men jeg tror også, at man bliver meget hærdet af branchen, og det sætter da selvfølgelig nogle tanker i gang, nu med alt det, der er fremme, men det er ikke noget, jeg har oplevet. Jeg synes, de er megaseje og megamodige, de kvinder, der står frem, sagde Katrine, som står bag revyens meget flotte koreografi.

Nykøbing Falster Revyen spiller frem til 24. august.

LÆS OGSÅ: TV 2 dropper 'Stormester'