Claes Antonsen omtalt i sexisme-dokumentar: Nu reagerer TV 2

Onsdag aften tog Claes Antonsen bladet fra munden og udtalte sig om sin anonymisering i ny DR dokumentar.

I starten af ugen udgav DR en ny dokumentar - 'Sexisme i musikbranchen', hvor 150 kilder er blevet interviewet, men hvor otte kendte kvinder står frem med ansigt og udtaler sig om udtalelser og grænseoverskridende adfærd.

LÆS OGSÅ: Efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Tilmeldt nyt dating-program

Ingen mandlige navne er nævnt i dokumentaren, men allerede inden offentliggørelsen kom det frem, at Martin Brygmann var den ene mandlige profil, og onsdag kom det så frem, at Claes Antonsen fra The Antonelli Orchestra er den anden.

Claes Antonsen er blandt kendt fra TV 2-programmerne 'Toppen af poppen' og 'Vild med dans'.

Til HER&NU reagerer TV 2 nu på offentliggørelsen af dokumentaren.

- Vi tager grænseoverskridende adfærd og sprogbrug alvorligt, for vi ved, at det bunder i en dårlig kultur. Det skal der tages et opgør med, og det forventer vi, at produktionsselskaberne også tager alvorligt, fortæller programdirektør Dorthe Thirstrup og tilføjer:

- Efter hvad der nu er kommet frem i dokumentaren, vil vi genbesøge hele forløbet, så vi sikrer os, at alt kommer frem. Der må ikke ske grænseoverskridende oplevelser på nogen produktioner, TV 2 er engageret i, og vi kan ikke samarbejde med nogen personer i vores programmer, der udøver grænseoverskridende adfærd. Det fremgår også tydeligt i vores kontrakter med de enkelte produktionsselskaber.

Tidligere onsdag meddelte både Tessa og Malte Ebert at de ikke længere ville optræde med The Antonelli Orchestra.