Efter sexisme-dokumentar: Tessa aflyser koncerter

Rapperen vil ikke gå på scenen med The Antonelli Orchestra.

I DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen' kredser andet afsnit om The Antonelli Orchestra, hvor flere kendte kvinder står frem og anklager et af bandmedlemmerne for upassende og grænseoverskridende adfærd.

Netop The Antonelli Orchestra skulle Tessa være gået på scenen med to gange i år, på Færøerne i juni og på Clarion Hotel i december - men det bliver ikke til noget.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde reagerer på DR-dokumentar

Som en konsekvens af anklagerne, der er kommet frem i dokumentaren, har rapperen nemlig besluttet at aflyse koncerterne med begrundelsen, at hun ikke vil stå på scenen med en krænker.

- Lige så snart jeg hørte om den her skandale, reagerede vi med det samme ved at sige til vores booking, at vi trækker os fra alle vores fremtidige arrangementer med ham, og det holder vi fast i, fortæller Tessa til B.T. og tilføjer:

- Jeg vil på ingen måde associeres med det her bandmedlem – og resten af bandet har jo formentlig været med til at muliggøre den her kultur ved at lade ham opføre sig sådan.

I 'Sexisme i musikbranchen' fortæller blandt andre Mathilde Falch og Katinka Bjerregaard, der begge medvirkede i 'Toppen af poppen' i 2021, om flere oplevelser med det unavngivne bandmedlem.

Her fortæller førstnævnte blandt andet om en episode, hvor bandmedlemmet sad og stønnede og talte om, hvordan hendes bagdel så ud i de læderbukser, hun var iført, inden de skulle øve.

LÆS OGSÅ: Flere kvinder anklager Brygmann for sexsisme: Her er beskyldningerne