Sofie Linde bryder tavsheden

Nu tager tv-værten bladet fra munden.

Det er ingen hemmelighed, at Sofie Linde har et nært forhold til Martin Brygmann, som lige nu er i vælten grundet DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen', hvor otte kvinder i første afsnit fortæller om oplevelser, hvor den 61-årige entertainer har udvist grænseoverskridende adfærd.

Derfor er der da også mange, der, efter dokumentarens premiere mandag, er interesserede i at høre, hvad tv-værten, der selv i 2020 satte skub i MeToo-bevægelsen med sin tale i Zulu Comedy Galla, tænker.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann trækker stikket: Aflyser alt

I et opslag på sin Instagram-profil tager Sofie Linde derfor nu bladet fra munden, omend hun bemærker, at 'de fleste nok kender svaret'.

- Min generelle holdning er, at jeg bakker op om, at grænseoverskridende adfærd skal høre fortiden til, og at det derfor er vigtigt at se tilbage, for at vi kan bevæge os fremad, indleder hun og tilføjer:

- Og jeg tager naturligvis stærk afstand til alle former for krænkende adfærd - i TV-branchen, i musikbranchen og i alle andre brancher. Ingen er hævet over almen pli og god opførsel - uanset hvem du er.

Afslutningsvis understreger Sofie Linde, at hun af hele sit hjerte håber, at de, som er stået frem med deres historier, vil komme helskindede ud på den anden side, mens hun da også opfordrer alle til at tale pænt både om og til de involverede.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Brygmann: Jeg har været blind