"SVEND Filmfest" 2022 Martin Brygmann
"SVEND Filmfest" 2022 Martin Brygmann

Martin Brygmann trækker stikket: Aflyser alt

Martin Brygmann vil ikke være at finde på de danske scener sommeren over.

De mange scener rundt i det danske sommerland bliver i år ikke betrådt af entertaineren Martin Brygmann.

Han har nemlig - som følge af DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen'. hvor otte kvinder fortæller om at have oplevet en grænseoverskridende adfærd fra Brygmann - valgt at trække stikket.

LÆS OGSÅ: Linses stramme budget: Lever for 161 kr om dagen

Det oplyser han i et opslag på sin Facebook-profil efter programmet mandag morgen blev tilgængeligt på DRTV.

- Jeg har også forståelse for, at den fremstilling af mig i pressen, som fylder lige nu, bringer mine samarbejdspartnere i en svær situation. De vil i de kommende dage blive kontaktet af pressen, for svar på, om de stadig har mig på programmet, skriver Brygmann og tilføjer:

- Selvom flere af dem er klar over, at de fortalte historier har flere nuancer, har jeg besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer.

Her slutter han med, at han håber, at debatten om sexisme i musikbranchen vil føre noget godt med sig.

LÆS OGSÅ: Sebastian Richelsens dystre job: Rykker mine grænser

Martin Brygmann oplyser desuden i sit opslag, at han da heller ikke agter at udtale sig til pressen om de fejl og mangler, han tidligere har anklaget DR for, dokumentaren skulle indeholde.

-Jeg forstår godt, at der er en interesse for at høre min side af sagen og hvilken dialog og relation jeg har haft til de personer, som udtaler sig. Jeg ønsker dog ikke at gøre det gennem pressen, forklarer han og fortsætter:

- Det drejer sig om personlige relationer, hvor detaljeret fakta hurtigt kan udvikle sig til mudderkastende journalistik. Derfor har jeg også forgæves forsøgt at gøre det direkte til redaktionen bag dokumentaren før den kom ud.

LÆS OGSÅ: Kongeparret tilgodeser Marie: Nye opgaver