Linses stramme budget: Lever for 161 kr om dagen

Den tidligere tv-stjerne er tæt på at være flad, selvom hun har været godt betalt.

I det nyeste afsnit af 'Linse & Vlado - På kanten' taler Vlado Lentz og Linse Kessler om penge og deres privatøkonomi. Ingen af dem er blege for at fortælle, hvad der står på deres konto.

LÆS OGSÅ: Flere kvinder anklager Brygmann for sexsisme: Her er beskyldningerne

For Linse har de seneste år dog budt på lidt af en omvæltning i hendes liv.

- Jeg havde jo noget skattegæld, det har jeg heldigvis afviklet hundrede procent. Så jeg er helt med nu, og jeg fik faktisk 32.000 tilbage i skat, det er første gang nogensinde, at jeg får penge tilbage i skat. Jeg har god revisor, som de sidste fire år har hjulpet mig med at få ryddet op, fortæller Linse og fortsætter:

- Og det var godt, for jeg er jo gået fra at tjene ret mange penge hver eneste måned til at ikke tjene særlig mange. Jeg har sat mig selv på stramt budget, og det har jeg aldrig prøvet før, og det er en gave. Jeg ser jo positivt på tingene. Jeg har 161 kroner om dagen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Knaldperlen tilbudt 'Bachelorette'

Det svarer altså til, at Linse lever for lige knap 5000 kroner om måneden, og selvom hun tidligere har tjent voldsomme summer, betegner hun sig selv som tæt på flad nu.

- Hvis jeg ikke var så fornuftig, som jeg er nødt til at blive nu - hvilket jeg synes er en god læring, også selvom man er 58, så var jeg flad, lyder det fra Linse

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Troy kæmpede med angst: Programmet hjalp

Hun anerkender også, at hendes forhold til penge ikke tidligere har været optimalt, og at hun blandt andet forsøgte at købe sig væk fra sin dårlige samvittighed, da Geggo var lille. Men selvom hun er blevet mere fornuftig nu, så græder hun ikke over fortiden.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Lucas afslører: Har fået en kæreste

- Jeg har slået mig selv oven i hovedet, men det ryger ned i en sort pose. Det har jeg allerede smidt i havnen. Det kan jeg ikke bruge til noget. Jeg kan ikke undgå at lære noget. Jeg er også begyndt at sælge mine flasker, jeg plejede at give dem væk.

Hør hele afsnittet på Podimo her.