Linse og Vlado afslører stor nyhed

Det umage makkerpar er klar til at indtage scener over hele landet.

Hvem havde set den komme?

Således lyder undertitlen på det talkshow, 'Familien fra Bryggen'-dronningen Linse Kessler og Vlado Lentz, kendt fra 'Politijagt', netop har annonceret.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Rasmus Seebach afslører kønnet

- Det skal handle om, at vi jo nok er to personer, der er taget fra hver sin ende, forklarer Linse til HER&NU/Realityportalen og uddyber:

- En politimand, gennem snart 40 år, og en småkriminel fra gamle dage, der mødes.

Talkshowet, der har fået titlen 'Vlado og Linses Talkshow' vil i første omgang lægge vejen forbi Rødovre, Odense, Horsens og Aalborg.

På trods af, at Vlado Lentz efterhånden er ganske scenevant efter at have holdt mere end 100 foredrag, så kilder det alligevel lidt ekstra i maven at skulle springe ud som talkshow-vært.

- Jeg glæder mig vildt meget, men jeg synes faktisk også, det er en lille smule skræmmende, fortæller han, mens den mere garverede Linse forsikrer:

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager forlovet: Gik på knæ kort før første liveshow

- Jeg skal nok passe på dig.

Gennem podcasten 'Linse & Vlado - På Kanten', som makkerparret er i front for hos Podimo, har de fundet ud af, at de alligevel ikke er helt så forskellige, som man måske skulle tro det.

- Vi har fundet ud af, at vi faktisk har mange flere ting tilfælles, end vi er forskellige, fortæller Vlado.

LÆS OGSÅ: Emil Midé undersøger drømmen om et andet liv

Faktisk tror de, at Podomi nok havde regnet med, de ville være uenige om en del, da de i sin til blev sat sammen - i stedet skulle det dog vise sig, at det er yderst sjældent, de ikke er enige.