Benjamin og Line afslører: Sådan kender vi hinanden

Kort før optagelserne til 'Kærlighed hvor kragerne vender' var Benjamin på besøg hos Line.

Det er yderst sjældent at kærligheden i bogstavelig forstand banker på døren.

LÆS OGSÅ: WOW: Festede for 140.000 kroner på et år

Men det var lige netop det, der skete for 30-årige Line Schmidt to uger før optagelserne til 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Her kom 31-årige Benjamin Lassen Schmidt, som er en af de fire ombejlede fyre i programmet, nemlig en tur forbi hendes gård i Tårup.

LÆS OGSÅ: Efter lejlighedskøb: Helena vil fjerne Kaspers 'Paradise'-fortid

- Han havde set en artikel i Fyens Stiftstidende, hvor det blev beskrevet, hvordan jeg har renoveret mit hus fra 1860, forklarer Line og fortsætter:

- Det fik ham til at skrive til mig på Instagram. Mit hus er nemlig Benjamins tidligere barndomshjem, og derfor spurgte han, om han måtte komme forbi og se det. Det måtte han selvfølgelig gerne.

Første møde.

Kort tid efter kom Benjamin på besøg.

- Han kom forbi sammen med sine børn, og han gjorde et ekstremt godt indtryk på mig. Jeg synes, at han havde en rigtigt spændende personlighed, forklarer Line.

LÆS OGSÅ: Gravide Rikke Gøransson viser maven frem

Line lægger ikke skjul på, at besøget vækkede hendes interesse for den 31-årige singlefar, og da hun en uge senere fandt ud af, at han skulle være en af fyrene 'Kærlighed hvor kragerne vender', slog hun til.

- Da jeg så, at Benjamin skulle være med, fik jeg lyst til at give det en chance, så jeg sendte en ansøgningsvideo afsted til produktionen, og så kom jeg også med, forklarer hun.

Perifer relation

Selvom Line og Benjamin, som nævnt, har skrevet sammen på Instagram og mødt hinanden en gang, slår begge parter fast, at deres relation var meget perifer, da optagelserne begyndte.

- Vores kendskab til hinanden var ret minimalt. Vi havde kun huset tilfælles, forklarer Benjamin.

Du kan se, hvordan det gik, da Line Schmidt og Benjamin Lassen Schmidt mødte hinanden for anden gang i det første afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Keld og Hilda sælger millionvilla