'X Factor'-deltager forlovet: Gik på knæ kort før første liveshow

Sidste uge var en begivenhedsrig uge for 21-årige Karl Birckner, der er en del af Thomas Blachmans gruppe Kaos.

Udover at optræde live på ”X Factor”-scenen i Brøndby for første gang, gik 21-årige Karl Birckner også på knæ for sin kæreste i sidste uge, og hun kvitterede med et rungende ja.

– Vi blev forlovet for tre dage siden. Jeg friede derhjemme. Jeg havde sat en masse stearinlys op, slukket lyset og gjort det hyggeligt, fortalte den unge Mønbo, da HER&NU mødte ham på scenen efter første liveshow af 'X Factor' i fredags.

I hånden havde han en stor buket blomster, som han havde fået af sin udkårne, der havde siddet og heppet på ham under showet.

– Hun hedder Clara. Vi har været sammen i tre år til april, fortalte han.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Paradise'-Vivis vilde forvandling

Clara er 20 år gammel, og parret gik i klasse sammen i gymnasiet. Her lærte de hinanden bedre at kende, da de begyndte at synge sammen på Vordingborg Musikskole. Til trods for den forholdsvist unge alder er der ingen tvivl om forlovelsen.

– Jeg syntes, at føltes rigtigt, og det syntes Clara også, slog Karl fast, som altså både har været på jagt efter en plads videre i ”X Factor” og en forlovelsesring på det seneste.

– Det var svært at finde den helt rigtige ring, men jeg kiggede bare på en masse, og så fandt jeg pludselig en, som jeg syntes passede.

LÆS OGSÅ: Tilbage i 'Badehotellet': Det føles helt rigtigt

Hvornår brylluppet skal stå, fortalte Karl Birckner ikke noget om.

Se billederne af parret herunder.