Bliver Maria Fantino igen vært på 'X Factor'? Nu svarer TV 2

Maria Fantino håbede efter finalen i 'X Factor', men nu har hun svaret.

Når Danmarks største underholdningsprogram, ’X Factor’ blænder op for den syvende sæson på TV 2 i 2025, bliver det igen med Maria Fantino som vært, det afslører TV 2.

LÆS OGSÅ: WHAT! Mads Mikkelsen i ny film med Beyoncé

- Vi er glade for at kunne fortælle, at Maria Fantino igen skal være vært i ’X Factor’. Maria har klaret sin første sæson med stor dygtighed, empati og nærvær så selvfølgelig skal hun styre slagets gang igen til næste år, fortæller underholdningsredaktør på TV 2, Dorte Borregaard i en pressemeddelelse.

Og for Maria Fantino var beslutningen om endnu en sæson heller ikke svær:

- SELVFØLGELIG har jeg sagt ja til endnu en sæson. ’X Factor’ har altid været mit drømmejob, og den første sæson beviste, at det er et drømmejob af en grund. Jeg er dybt beæret over den modtagelse, jeg har fået og glæder mig til endnu en omgang.

LÆS OGSÅ: Raser efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Følelseskoldt

Ved 'X Factor'-finalen den 5. april var Maria Fantino ikke klar over, om hun fik lov til at lave flere sæsoner, eller også holdt hun det skjult.

- Jeg har kun fokuseret på at lave den her sæson. Jeg vil rigtig gerne lave det, men det kommer an på rigtig mange ting, fortalte Maria til HER&NU efter finalen.

LÆS OGSÅ: Abdel Aziz Mahmoud scorer nyt job

Når optagelserne til den kommende sæson af ’X Factor’ går i gang til efteråret, står Maria Fantino altså igen klar til at tage imod de mange auditionsdeltagere, der skal præsentere og afprøve deres talent foran dommerpanelet.

Alle der ønsker at stille op i ’X Factor’ er velkomne, og man kan allerede nu tilmelde sig precasting

LÆS OGSÅ: 'Love Island' vender tilbage