'X Factor'-deltager i babylykke: Er gravid

'X Factor'-deltageren har termin til sommer.

Den tidligere 'X Factor'-deltager Maria Ranum, 33, som medvirkede i sangkonkurrencen tilbage i 2022, er i lykkelige omstændigheder.

LÆS OGSÅ: Lene Beier jubler: Har fundet drømmehotellet

På sin Instagram-profil har musikeren for nylig delt et fint forårsbillede, hvor hun viser sin gravide mave frem - og til HER&NU/Realityportalen deler hun mere om den glædelige nyhed.

- Det bliver en dreng, og vi glæder os helt vildt til, at han kommer til verden. Jeg har termin den 27. august, siger Maria og tilføjer:

- Jeg har det rigtig godt, min graviditet har været uden de vilde symptomer, og jeg skal til 20 ugers scanning i morgen.

Faren til barnet er Marias kæreste Sebastian Wawrety, som hun har været sammen med i 2 år. Sebastian kommer fra polen og er producer og DJ.

- Så vi får et lille tresproget barn (dansk, polsk og engelsk, som vi taler sammen) og sikkert også et musikalsk barn med de forældre, han har fået sig, lyder det fra Maria.

Maria Ranum var en af Thomas Blachmans deltagere, da hun deltog i 'X Factor'. Her blev hun den femte deltager, som måtte forlade sangkonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Gættede rejsemålet: 'Først til verdens ende'-pars vilde forberedelse

Du kan se opslaget herunder, hvor Maria Ranum deler den glædelige nyhed: