'Ex on the beach'-Troy kæmpede med angst: Programmet hjalp

Troy døjede med hjertebanken, flimmer for øjnene og vejrtrækningsproblemer, men hans visit i 'Ex on the beach'-villaen hjalp ham af med det.

Netop nu er seerne vidne til charmebøffen Troy, der forsøger at vinde Lærkes gunst i den aktuelle sæson af 'Ex on the beach'.

LÆS OGSÅ: WHAT! Knaldperlen tilbudt 'Bachelorette'

Som bekendt lykkedes det ham at vinde Lærkes hjerte, da de to i dag er kærester, men det var ikke kun kærligheden, han tog med hjem fra villaen.

- Jeg fik rigtig meget ud af oplevelsen, fordi jeg døjede lidt med noget angst, før jeg tog afsted. Jeg havde svært ved at kigge folk i øjnene og snakke med dem i en periode, før jeg kom ind i programmet, forklarer Troy til Realityportalen og sætter ord på, hvordan angsten påvirkede ham:

- Det var sådan noget som hjertebanken, koldsved og flimmer for øjnene. Jeg kunne panikke og få vejrtrækningsproblemer.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro åbner op om bruddet: Det var synd for børnene

Artiklen fortsætter under billedet...

Troy og Lærke Sofie Sjøstrøm Hansen fra 'Ex on the Beach sæson 9
Troy og Lærke Sofie Sjøstrøm Hansen fra 'Ex on the Beach sæson 9

Angsten meldte sin ankomst et halvt år, før Troy drog på sit brasilianske eventyr tilbage i januar 2023, hvor programmet blev optaget.

- Det kommer bare. Når du er stresset som menneske, så kan det opstå. Jeg var et meget stresset sted og arbejdede rigtig meget, forklarer Troy, der dengang arbejdede som manager i en butik.

Tv-kendissen fortæller dog, at det har hjulpet en del på angsten at være med i 'Ex on the beach', hvor dagene står på drinks, drama og damer, og hvor tempoet skrues helt i bund.

- Så snart jeg kom hjem fra programmet, var det nærmest som om, at det var gået væk. Jeg føler, jeg var helt løsnet op, og jeg var blevet mere stille og rolig, forklarer han og slår fast, at han i dag har det rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Akavet date i ‘Bachelorette’: Nu afslører Joachim hvorfor

Se hele interviewet med Troy øverst i artiklen.

Følg Troys og de resterende singlers eventyr i 'Ex on the beach' hver søndag på Max og Discovery+.