'Gift ved første blik'-Martin datede tv-kendis: Nu er det slut

Tv-parrets romance er angiveligt slut, efter den ene af dem har fundet sig en anden kæreste.

Man kan ikke ligefrem sige, at Martin Brodersen har held i kærlighed.

LÆS OGSÅ: Ingemanns hårde rejse: Besøgte fars fængsel

Den 47-årige 'Gift ved første blik'-stjerne fandt ikke sin udkårne i kærlighedseksperimentet, og lige som en ny romance var begyndt at spirre for ham, så er den nu også visnet ud.

Tilbage i januar stod den ellers på romantik til Reality Awards, hvor der blev udvekslet kys, dansetrin og flirtende blikke mellem ham og 'Robinson'-stjernen Malou Petersen, der allerede havde udset sig den 13 år ældre Martin forud for aftenens fest.

I marts kunne Martin så fortælle, at de to siden det første møde havde skrevet sammen morgen, middag og aften, og det var også blevet til en del dates.

- Det føles bare meget naturligt, og vi er ved at lære hinanden bedre at kende. Jeg har været hjemme hos Malou mange gange, og vi har også mødt hinandens venner. Jeg har også informeret mine børn om det, fortalte Martin dengang.

LÆS OGSÅ: Akavet date i ‘Bachelorette’: Nu afslører Joachim hvorfor

Artiklen fortsætter under billedet...

Martin Brodersen og Malou Petersen
Martin Brodersen og Malou Petersen

Har fundet en anden kæreste

Men nu ser det ud til, at kærligheden ikke længere blomstrer. I hvert fald for den ene af turtelduerne.

Malou fortæller nemlig til HER&NU/Realityportalen, at hun har fundet sig en kæreste. Og han hedder ikke Martin.

- Det er min kæreste, Henrik, som er min underbo. Jeg har mødt ham, da jeg flyttede ind i min nye lejlighed, og nu er vi kærester, forklarer hun, da vi spørger ind til en mand, der er dukket op på hendes Instagram-stories.

Hvad der er sket mellem Martin og Malou, er endnu uvist, men tydeligt er det, at det ikke blev til et forhold mellem de to.

HER&NU/Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Martin, men han er endnu ikke vendt retur på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket Sussi: Her er min nye kæreste