Walid 'Knaldperlen'  (Foto: SBS Discovery)
Walid 'Knaldperlen' (Foto: SBS Discovery)

WHAT! Knaldperlen tilbudt 'Bachelorette'

TV 2 ville gerne have fat i den bramfri realitykonge i håbet om at peppe gruppen af bejlere lidt op.

Snart får seerne endelig Walid Bechara "Knaldperlen" og Martin Vinther "Dolken" at se igen på skærmen, når TV 2 Nord blænder op for de to jyders helt eget program 'Fedt mand - tur!'.

LÆS OGSÅ: Akavet date i ‘Bachelorette’: Nu afslører Joachim hvorfor

Artiklen fortsætter under videoen...

Men stod det til TV 2, så havde seerne faktisk fået glæde af Walid noget tidligere - og i et markant anderledes program.

Det fortæller Walid til Ekstra Bladet.

En caster fra TV 2 havde nemlig spurgt ham, og han kunne tage med det første fly til Mexico en uge forinden, at 'Bachelorette' skulle filmes, fordi de havde brug for en frisk fyr, der gør sig godt på tv.

Der var dog flere grunde til, at reality-veteranen blankt måtte afvise det desperate tilbud.

LÆS OGSÅ: Vild afsløring: Flere kys klippet ud af 'Bachelorette'

For det første har han en seksårig søn, Marcus, som han ikke kunne efterlade med så kort varsel, og for det andet er programmets format ikke noget, der ligefrem falder inden for reality-genren hos Walid, der for 10 år siden festede løs for åben skærm i 'Kongerne' og blev ophavsmand til det ikoniske citat "Min pik er hoar".

- Det er heller ikke mig sådan noget. Folk har jo set mine programmer, og det er også sådan, jeg er som person. Det er jo ikke noget, pigerne ville falde for. Jeg synes ikke, jeg er ulækker, men jeg har min måde at sige tingene på, lyder det ærligt fra Walid til Ekstra Bladet.

Walid ville da også med sine 43 år trække aldersgennemsnittet en del op blandt de mange bejlere.

I stedet kan vi se Knaldperlen og Dolken være midtpunkter i deres eget program 'Fedt mand - Tur!' fra fredag den 14. juni.

LÆS OGSÅ: Lissa afslører aftale med produktionen: Undgik særlige dates