Vild afsløring: Flere kys klippet ud af 'Bachelorette'

Det foregår meget i kulissen i det poplære TV 2-program 'Bachelorette', som man ikke ser - Specielt mellem Daniel Lazrak Vadsholt og Sofie Martinusen.

Vi skulle 11 afsnit hen i den nye 'Bachelorette'-sæson, før man ser Sofie Martinusen kysse med en af de mange bejlere - nemlig tatovøren Daniel Lazrak Vadsholt.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann vil stoppe sexismedokumentar

Kysset fik seerne lov til at se i programmet, men ifølge Sofie Martinusen har produktionen klippet en række kys, som hun efterfølgende delte med Daniel, ud af programmet.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert afslører graviditet

Det afslører hun på sin Instagram.

- Daniel og jeg snakkede sammen til den her mingling, vi snakkede sammen til sidste mingling. Vi har kysset til begge minglinger, forklarer hun og fortsætter:

- Lissa vælger heller ikke at give ham sin rose, da Daniel faktisk har "bekendt kulør" til minglingen. Så der er faktisk lidt meget af min og Daniels historie, der ikke er taget med.

Daniel og Sofies kysseri er dog langt fra det eneste, som produktionen har valgt at klippe ud. Lissa har tidligere fortalt, at hun og Andreas H også kyssede i smug, da produktionen skulle pakke sammen efter en date. Læs mere her.