WOW: Sådan straffede Linse Geggos pædagog

Linse har aldrig været den, der gjorde som alle andre - heller ikke, når det kom til kontakten med de ansatte på datterens skole.

I det nyeste afsnit af Stephanie og Cengiz' podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt' fortæller realityparret om tiden, før de mødte hinanden. Her kommer de blandt andet ind på hinandens skoletid, som var vidt forskellige.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Sus Wilkins på date i Parken

Stephanie mindes en sjov og vild episode, som kendetegner hendes opvækst meget godt.

- Min mor har engang spærret en pædagog, der hed Kurt, inde på et toilet - fucking surt at hedde Kurt den dag. Han havde hevet fat i min arm. Han havde taget okay hårdt fat i min arm, og jeg fortæller det til min mor, da hun kommer for at hente mig. Det er lige sidst på dagen, så der er næsten ikke nogen. Der er kun pædagogen og mig, fortæller Stephanie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Grev Felix i kovending: Dropper ud

- Jeg fortæller det, og hun siger: "Gå lige ud i bilen, så snakker jeg lige med Kurt", og det gjorde hun. Og så flere år efter har jeg så fået at vide, at det, der sker, er, at hun tager ham i armen, og min mor havde nogle lidt andre metoder end de fleste andre forældre. Så hun tog ham og tog ham ud på toilettet, og så puttede hun en kost i døren, og så gik hun.

Stephanie ved ikke, hvordan han kom ud, og hvor længe han endte med at være på toilettet. Men hun forklarer i podcasten, at episoden er et godt billede på, både hvordan hendes mor altid har gjort tingene anderledes, men også at hun er opflasket med, at ingen skal bestemme over hende.