Jens afslører: Ikke alle kys blev vist på tv

Jens Bagger skulle vælge mellem sine to unge piger.

I dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' blev Jens Bagger nødt til at vælge mellem Winnie og Anna - "hans to unge piger", som han selv tidligere har kaldt dem.

LÆS OGSÅ: Geggo viser helt ny side: Jeg har altid pakket det ind

Efter to gode singledates blev det Anna, der vandt Jens' hjerte, og Winnie måtte rejse hjem i sin autocamper.

- Jeg havde et rigtig godt samarbejde med Anna. Det var hende, jeg arbejdede bedst sammen med og svingede bedst med. Jeg havde en rigtig god følelse med hende, fortæller Jens til HER&NU.

Ifølge Jens ville han gerne have givet Anna lidt flere roser med på vejen.

- Man hører, at jeg siger mange søde ord til Winnie, men jeg får ikke sagt så meget til Anna på det tidspunkt. Men jeg synes virkelig godt om Anna. Hun er meget selvstændig og har bygget sit eget hus og lavet en masse i træ. Der er en masse sejt der, og det kom ikke rigtig til udtryk på fjernsynet. Men det var noget af det, jeg også prioriterede, men jeg var sgu lidt mundlam, fortæller Jens.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne indlagt: Ramt af flere blodpropper på sin fødselsdag

På tv ser man da også, at Jens og Anna har en særlig relation, de kommer i hvert fald hinanden helt tæt på daten med flere kys, og ifølge Jens fortsatte kysseriet.

- Det kom lidt naturligt. Det skulle måske også prøves, og det var da også romantisk med svaner i søen og jordbær, fortæller Jens og afslører, at der blev delt flere kys ud, da kameraholdet var gået.

- Vi snakkede og havde det hyggeligt sammen. Vi havde også et par kys bagefter - helt sikkert. Vi havde et par gode timer bagefter, afslører Jens.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører: Det faldt jeg for ved kæresten

Derefter tog Anna hjem til sine børn. Om Anna og Jens stadig er sammen, vil vise sig i de kommende afsnit af 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Lise og Amalie støtter hinanden: Mødregruppe

Winnie, Jens og Anna fra 'Landmand søger kærlighed'
Winnie, Jens og Anna fra 'Landmand søger kærlighed'