Geggo viser helt ny side: Jeg har altid pakket det ind

Stephanie "Geggo" sætter ord på sin barndom i nyt program, som hun ikke har gjort det før.

I familien Salvarlis nye program 'Langt fra Bryggen' kommer seerne helt tæt på Stephanie aka. Geggo, manden Cengiz og deres to piger Alba og Sia.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne indlagt: Ramt af flere blodpropper på sin fødselsdag

Allerede i første afsnit viser Stephanie nogle sider, seerne ikke har set før. Hun sætter nemlig ord på sin barndom og i stedet for at pakke tingene ind, som hun før har haft en tendens til, taler hun ligeud af posen og gør klart, at hendes børn ikke skal opleve de samme ting, som hun har gjort.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Drømte ikke om at blive mor

- Det bliver nævnt rigtig mange gange, måske lidt for mange gange, hvis du spørger mig, men det er sådan, det er. Jeg tror, at for dem, der laver programmet, har det været vigtigt at få med. Jeg kan godt forstå det, for det er ikke en side, man har set så meget i ’Familien fra Bryggen’. Det har ikke været så dybt, som det er i det her program, fortæller Stephanie til HER&NU og tilføjer:

- Jeg sætter jo selv rammerne for, hvad jeg siger, og jeg har det fint med det, det er cool, og det er sådan, det er. Jeg har aldrig snakket så meget om den del, jeg har været meget sådan ”alt er godt, og man skal ikke græde over spildt mælk”, men jeg synes, det er fint nok. Det er ikke et tabu, at man har haft nogle svære ting i sit liv, og at alt ikke har været lyserødt.

-Jeg har altid godt vidst, jeg har pakket det lidt ind, men de sidste par år er det gået mere op for mig, at det ikke har været så lyserødt det hele alligevel på en eller anden måde.

LÆS OGSÅ: Mattias Hundebøll med opsang til statsministeren: Det er sindssygt

Brudt den sociale arv

Som mange nok ved, så har Stephanie formået at gøre mange ting anderledes, end hendes mor Linse gjorde. Blandt andet har det været vigtigt for Stephanie at give sine børn en stabil hverdag og en fast base. Selv er hun flyttet mere end 20 gange i sin barndom.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother skaber far-datter-minder: Så vigtigt

- Jeg har altid godt vidst, jeg har brudt den sociale arv. Det gjorde jeg allerede, da jeg fik mit første barn ved, at der var en mand i billedet, så jeg ved godt, jeg har brudt den sociale arv. Jeg er gået en hel anden retning end min mor og hendes mor, fortæller Stephanie og sætter ord på, hvorfor det er vigtigt for hende at have med i programmet.

- Jeg er meget stolt af, hvor jeg er. Jeg synes, vi har gjort det godt. Jeg kunne have gået mange andre retninger, tror jeg med den bagage, så måske er det vigtigt at få sat lidt ord på, at man sgu også godt må være stolt af sig selv.

Overvejer at starte til psykolog

I programmet fortæller Stephanie, at hun har overvejet at tale med en psykolog om de ting, der er sket i barndommen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vinder forklarer: Sådan blev pengene brugt

- Det kom jeg aldrig rigtig videre med. Det blev ved tanken. Da jeg så det med psykologen, tænkte jeg også, det lyder som om, jeg kæmper med et eller andet helt dramatisk. Det gør jeg ikke. Jeg har det virkelig godt, og jeg er glad, fortæller Stephanie og tilføjer:

- Jeg har altid tænkt, at hvis man gik til psykolog, så kæmpede man med nogle meget alvorlige ting, men det er jo faktisk ikke rigtigt. Der er mange, der går til psykolog og bare snakker om ting, der er sket, og der er sket meget i min barndom, der er sket mange ting i mit liv, som jeg måske godt kunne have godt af at snakke med nogen om.

LÆS OGSÅ: Denciks barske fortid: Købmand i fængsel

Det bliver dog ikke lige pt, Stephanie laver opkaldet til en psykolog.

- Lige nu hviler jeg meget fint i det hele, men måske i fremtiden, slutter hun.

Se 'Langt fra Bryggen' fra den 5. oktober på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Drømte ikke om at blive mor