Geggo indrømmer: Drømte ikke om at blive mor

Det er ikke mange drømme, Stephanie har haft, røber hun i podcasten.

Det er ingen hemmelighed, at Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli har gennemgået en gedigen forvandling, siden man først stiftede bekendtskab med hende, da 'Familien fra Bryggen' rullede over skærmen i 2011.

Mere bestemt er hun gået fra at være en festglad pige til at være gået all in på familielivet.

LÆS OGSÅ: Mindes Master Fatman: Besøger tit hans grav

Men det har ikke altid ligget i kortene, at Stephanie skulle blive mor til døtrene Alba og Sia, afslører hun i hende og gemalens Podimo-podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt', hvor snakken falder på drømme.

- Jeg har ikke drømt om at blive mor altid, fortæller Geggo og fortsætter:

- Jeg har altid vidst, jeg nok en dag blev det. Men vi har sådan en historik i min familie med nogle ret lousy fædre, og nogen var bedre mødre end andre.

Selv peger hun da også på, at hun selv har haft en opvækst, der afviger fra normen, mens Geggos mor, Linse Kessler, heller ikke har haft det lige let.

LÆS OGSÅ: Gustav forklarer: Derfor er Bella ikke med mere

- Jeg elsker Mopper(Geggos mormor, red.) over alt på jorden, men hun har jo ikke været den bedste mor i verden. Hun gjorde, hvad hun kunne, med det, hun havde, fortæller Stephanie og tilføjer:

- Min mor har forbedret sig meget fra Mopper, men jeg har jo også haft mit at sloges med, og jeg har altid tænkt: "Vil jeg overhovedet være god nok til det?"