Gustav forklarer: Derfor er Bella ikke med mere

Gustav Salinas har taget en stor beslutning for hunden Bella.

Gustav Salinas hund Bella har fyldt meget på hans sociale medier i lang tid, men sådan er det ikke længere, og det er der god grund til.

LÆS OGSÅ: En måned efter fødslen: 'Fede forhold'-par venter tvillinger

- Jeg har taget en beslutning, og det har været en rigtig svær beslutning, indleder Gustav en længere story på Instagram og fortsætter:

- Som mange ved, har jeg en travl hverdag, og da jeg fik Bella, havde jeg en partner, så det var lidt nemmere. De sidste måneder har jeg nydt at have Bella med overalt. Men jeg kan mærke på Bella, hun har ændret adfærd, og der blev jeg utrolig bekymret, så jeg tog en snak med min dyrelæge, som sagde, hun var overstimuleret.

Det fik Gustav til at tage en stor beslutning.

- Der kunne jeg godt se, Bella næsten ikke får noget søvn, for hun kører i samme tempo, som jeg gør, og det er ikke fair, fortæller Gustav og tilføjer:

- Selvom det er sindssygt svært, sagde jeg til mig selv, jeg skal finde en, jeg kan dele Bella med. Nu har jeg fundet en sød pige, der hedder Sarah, der bor på Frederiksberg, og derfor er Bella nogen gange hos hende og nogen gange hos mig. På den måde får Bella det bedste liv. Bella er et levende væsen, og det er vigtigt, hun trives. Efter Bella også er begyndt at bo hos Sarah, er hun faldet meget mere til ro.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel opereret