Gustav åbner op om hemmelig kæreste: Helt anderledes

Ifølge Gustav Salinas er han meget forskellig fra sin nye kæreste, og det værdsætter han.

Den 29. april stod i kærlighedens tegn for 33-årige Gustav Salinas, som tilbage i februar afslørede overfor HER&NU, at han har fundet kærligheden, og denne dag kunne parret fejre tremåneders-dag.

Manden, som har stjålet tv-personlighedens hjerte, har Gustav kendt i syv år, men mere har han ikke fortalt om sin kæreste.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører kønnet: Tårerne trillede

I podcasten 'Fabulous - med Gustav & Alexander' deler iværksætteren dog mere om sin udkårne.

- Jeg har nu faktisk for første gang i mit liv åbnet mig op for et andet menneske, og jeg har oplevet noget, som jeg ikke har oplevet før - noget magisk, siger Gustav, som førhen har haft vanskeligt ved at åbne op for sine partnere.

Det skyldes, at han for flere år tilbage var underlagt en tv-kontrakt i forbindelse med TV 3-programmet 'For lækker til love', som gjorde, at han ikke måtte finde en kæreste.

- Det var mange år, jeg skulle holde en distance, og der var masser af fyre, men jeg tvang mig selv til at sige, "jeg må ikke", og derfor tog det lang tid at åbne mig op, siger Gustav, der i samme ombæring deler, at det er helt anderledes med sin nye kæreste, Tobias.

- Han kender mine svagheder, min fortid, og jeg har mega meget angst i den forstand, at jeg er bange for, det går galt nu, hvor jeg har fortalt alt for første gang til et andet menneske, lyder det.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler jubler: Endelig skete det

Vidt forskellige

Det skjold, som Gustav i mange år har haft, når det kom til romantiske relationer, er pakket helt væk, siger Gustav til Realityportalen/HER&NU.

- Jeg har haft en mur, og det, tror jeg også, er grunden til, at mine sidste parforhold er gået galt, fordi jeg ikke turde åbne mig op, og jeg har holdt mig tilbage, fordi jeg var bange for at blive såret, men nu har jeg åbnet mig op, siger Gustav.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm har mistet kontrollen: Jeg er så ked af det

Grunden til, at Gustav endelig har sænket paraderne, er, at han har ændret sine forventninger og tanker om, hvordan et forhold bør være.

- Med kærlighed skal man turde at springe ud i det, og man skal ikke hele tiden tænke på, at det hele skal være så perfekt. Jeg har ofte tænkt i mit eget hoved, at det hele skal passe sammen i firkanter, og vi er meget forskellige typer min kæreste og jeg, lyder det fra Gustav, der uddyber:

LÆS OGSÅ: Simi Jans nye liv: Må passe på sig selv

- Men nogle gange kan det være sundt, at man møder nogle, der ikke minder så meget om en selv, afslutter han.