Gustav er blevet single

Kærligheden brast for den veltrænede realitystjerne.

Det er ikke mange uger siden, Gustav Salinas åbnede op omkring sin hemmelige kæreste i podcasten 'Fabulous - med Gustav & Alexander', hvor han fortalte, at selvom de havde dannet par i godt fire måneder, så havde de kendt hinanden i hele syv år.

LÆS OGSÅ: WHAT! Endnu en 'Robinson'-deltager indtager 'Bachelorette'

- Jeg har nu faktisk for første gang i mit liv åbnet mig op for et andet menneske, og jeg har oplevet noget, som jeg ikke har oplevet før - noget magisk, lød det dengang fra Gustav, der fløj på en lyserød sky.

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler skal være forældre igen

Nu er der dog kommet skår i glæden, og Gustav danner ikke længere par med den hemmelige fyr, det afslører han selv på Instagram.

- Kort fortalt er jeg blevet single. Det er altid svært at afslutte et kapitel. Det er ligesom at læse en god bog, og pludselig er der ikke flere sider. Jeg tror, der er en mening med alt i livet, og jeg tror, livet vil os det bedste, skriver Gustav i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Her er 'Bachelorette'-Antons enæggede tvilling

- Jeg ser livet som et stort bibliotek fyldt med bøger. Man skal værdsætte og se de gode ting ved de bøger, man har læst, for man lærer altid noget nyt af et forhold.

Det forlyder ikke, om det var Gustav eller ekskærestens beslutning, at forholdet skulle slutte, men Gustav er fortrøstningsfuld.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-deltager i voldsomt uheld

- Jeg håber, det jeg skriver giver mening. I morgen er en ny dag med nye muligheder og drømme. Jeg har ikke mere at sige, andet end at det vigtigste for mig er at være glad. For når jeg er glad, kan jeg give energi til alle dem, jeg elsker, til jer derude, der følger mig, og til min familie og vennder.