Julie Elgaard fra 'De unge mødre'. Foto: Privat
Julie Elgaard fra 'De unge mødre'. Foto: Privat

'De unge mødre'-deltager i voldsomt uheld

Julie har fået en ekstra en at tage sig af derhjemme, efter Lasse kom til skade.

I 'De unge mødre kunne man følge Julie Elgaard, der som ung mor kæmpede for at holde sammen på sin kernefamilie med kæresten Lasse. Det lykkedes, og sidste år bød de deres andet barn velkommmen.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann er færdig i 'Far til fire'

Artiklen fortsætter under videoen.

Men nu er der kommet skår i lykken, det fortæller Julie på Instagram, hvor hun har lavet et længere opslag om, at Lasse har været ude for en ulykke i forbindelse med sit arbejde.

- Altså nu er det jo lige ved, at 5 brækkende knogler i hånden og et kæmpe sår, der er blevet syet i 2 lag på indersiden af overarmen, ikke er det vilde, med de ting han har været udsat for førhen. En brækket lårbensknogle, nogle brækkede nakkehvirvler og brækkede ribben, skulle eftersigende være værre, indleder Julie Elgaard et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard jubler: En drøm er gået i opfyldelse

- Spøg til siden - Lasse faldt i går ned gennem et tag, som viste sig at være fuldstændig råddent. Han faldt ned på et beton gulv, brækkende nogle knogler i hånden, og så gik der hul på indersiden af overarmen. Taget faldet i betragtning, så er det virkelig heldigt, at der ikke er sket mere.

LÆS OGSÅ: Uffe Holm deler kæmpe gave til Texas

Selvom ulykken uden tvivl har været lidt af et chok, så tager Julie det med et smil og slutter sit opslag af med et lille slag med halen.

- Så jeg tænker, han er til at styre de næste dage, han er i hvert fald gået med til at, jeg skal smøre hans madder, som han normalt slet ikke kan have.