Martin Brygmann. TV-Prisen 2020, Foto Anthon Unger
Martin Brygmann. TV-Prisen 2020, Foto Anthon Unger

Martin Brygmann er færdig i 'Far til fire'

Efter den seneste uges afsløringer har skuespilleren mistet endnu et job.

Der skulle ikke gå mange timer efter offentliggørelse af dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen', hvor otte kvinder anklager Martin Brygmann for sexistisk og upassende opførsel i flere tilfælde, før entertaineren meddelte, at han trak stikket.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Vlado på 'Politijagt'

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor der sker et uheld i 'Marcus og Realitypanelet'.

Således blev han i går pillet af plakaten på blandt andet Skanderborg Festivalen, som han trak sig fra. Det er dog ikke den eneste plakat, han ikke længere vil være at finde på. Overfor Ekstra Bladet slår Nordisk Film fast, at Brygmann ikke længere kommer til at spille hovedrollen i 'Far til fire'-filmene.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde bryder tavsheden

- De oplevelser, som en række kvindelige musikere fortæller om i DR's dokumentar, gør stort indtryk. Vi tager skarpt afstand fra enhver form for krænkelse og upassende adfærd, skriver Klaus T. Odegaard, der er vice president for theatrical distribution i Nordisk Film Distribution, i en mail til Ekstra Bladet.

Alligevel understreger de, at valget er taget uafhængigt af de seneste dages afsløringer om Brygmann, idet de hos Nordisk Film er ved at udvikle en ny retning for 'Far til fire'-universet. Det betyder blandt andet et helt nyt cast.

LÆS OGSÅ: Linses stramme budget: Lever for 161 kr om dagen

Martin Brygmann gjorde ellers sit for at få rettens hjælp til at forhindre, at dokumentaren blev vist, men lørdag vandt DR endegyldigt sagen, og mandag morgen kunne man altså se dokumentaren, som nu er på alles læber.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann trækker stikket: Aflyser alt

Martin Brygmann bliver ikke nævnt ved navn i dokumentaren, men han valgte selv at offentliggøre, at det var ham, der blev rettet beskyldninger imod. Derfor slutter første afsnit af dokumentaren også med et udsnit af Brygmanns opdatering på de sociale medier forud for dokumentaren.