Gustav trækker stikket: Kroppen sagde fra

Efter en lang periode med for mange bolde i luften, sagde Gustav Salinas læge stop.

Det var en nedslående besked, som ramte 33-årige Gustav Salinas, da han for en uge siden sad hos lægen.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forræder'-eventyr: Går benhårdt efter 'Vild med dans'

- Jeg var til læge, hvor de skulle tjekke mine tal, blodprøver, min lever og mine nyrer. De kunne se, at det ikke var så godt, som det plejer. Min læge kom derfor ind med et brev og sagde, "Gustav, jeg melder dig syg. Du er sygemeldt nu indtil den første august", siger han i den nyeste episode af podcasten 'Fabulous - med Gustav & Alexander'.

Det, som har ramt iværksætteren, er symptomer på stress efter en lang periode, hvor han har sat for mange skibe i søen. En erkendelse som har været hård for Gustav, der har måtte sætte et stort projekt på standby.

LÆS OGSÅ: Efter succes i 'Gift ved første blik': Klar til 'Sommerdrømme'

- Jeg trækker stikket, og jeg har lukket en virksomhed, som jeg lige havde åbnet med et økonomikursus. Jeg havde brugt et halvt år på at udvikle det, og jeg havde allerede 600 mennesker tilmeldt, så det var et kæmpestort økonomisk tab. Men jeg kunne bare mærke, at jeg ikke kunne rumme mere, fortsætter han.

Til HER&NU/Realityportalen sætter Gustav flere ord på situationen.

- Jeg er ikke decideret sygemeldt, for jeg passer stadig mit arbejde, men jeg har skruet ned for noget af mit arbejde, så jeg kan få lidt ro på, lyder det.

Kroppen sagde fra

De symptomer, som Gustav oplever, er særligt træthed, og at han sommetider føler, at han er forvirret.

- Jeg er bare træt. Flere gange har jeg oplevet, at jeg har været ved at falde i søvn, når jeg kører, eller jeg har glemt ting. Når jeg kører rundt i bil, så kan jeg også glemme, hvor jeg er henne, siger han og uddyber:

LÆS OGSÅ: Elvira og Mortada udsat for hærværk igen

- Jeg vil ikke bruge ordet, at jeg er syg, men jeg har været lidt for presset, og derfor skruer jeg lidt ned nu.

Gustav mener også, at den fitnesskonkurrence, han stillede op til sidste år, er grunden til, at han har oplevet symptomerne.

- Når du kører fire forretninger, træner tolv timer om ugen, så kollapser kroppen, og så har den bare kollapset, siger Gustav og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Fie Laursen udvider familien

- Op til konkurrencen pressede jeg bare virkelig mig selv meget, hvor jeg højst sov fem timer om dagen, og så er det klart, at kroppen har fået en slags tømmermænd.

For nu har Gustav Salinas besluttet sig for at tage den mere med ro, og af den årsag står tv-personlighedens sommerplaner også på ren afslapning.