David klar til retssag mod Sille: Jeg er selvfølgelig spændt

I næste uge skal David og Sille mødes i retten.

Selvom David Jarsbo forlod Mexico med titlen som vinder af 'Paradise Hotel' 2021, var det hele ikke fryd og gammen.

Han valgte nemlig at smide kuglen på 500.000 kroner i troskabstesten med sin partner Sille Nimholm, hvilket ikke faldt i god jord.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Ex on the Beach'-deltagernes vilde dækhistorier

De to parter vendte retur til Danmark som kærester, og David Jarsbo gav lovning på, at Sille Nimholm ville få fingrene i halvdelen af pengepræmien, men da de gik fra hinanden trak han i land.

Sille Nimholm har derfor valgt at gå rettens vej, og i næste uge skal de mødes i retten.

- Jeg har det godt med det, det er lang tid siden, og nu skal det bare overstås. Jeg har ikke været i en retssal før, så jeg er selvfølgelig spændt på, hvordan det hele kommer til at fungere, men jeg tager det helt roligt. Det skal nok gå det hele, fortæller David til HER&NU/Realityportalen fredag aften til realityfest på Bakken.

Hvis David vinder og får pengene, som han vandt, så har han en idé om, hvad de skal bruges på.

- Vi skal på et tidspunkt, når vi rykker tilbage til Jylland, kigge på hus, eller hvad vi har lyst til, fortæller David.

LÆS OGSÅ: Ups! Afslører Rachel lige ‘Årgang 0’-comeback?

Det er ikke et skifte, der er nærtstående, men ifølge David er det planen på sigt, da både Davids og Davids nuværende kæreste Line Marias familier bor i Jylland.

- Når man begynder at tænke videre i næste skridt, så er det godt at have familien omkring, fortæller David og uddyber, hvad han mener med næste skridt:

- Så er det børn og hus, slutter han.

LÆS OGSÅ: Alexander afslører: Til casting som 'Bachelor'