Mindes Master Fatman: Besøger tit hans grav

Den 42-årige danser åbner op om, hvordan Master Fatman lærte hende, at dans også skal være sjovt.

Den 20. sæson af 'Vild med dans' er skudt i gang, og i år er det en ganske særlig sæson - det er nemlig jubilæumssæsonen.

LÆS OGSÅ: Christiane tilbage i 'Vild med dans'

I den forbindelse har HER&NU adspurgt de professionelle dansere, om de har et særligt minde eller højdepunkt fra deres tid i 'Vild med dans'.

For 42-årige Mie Moltke er der ingen tvivl om, at det er mødet med de forskellige mennesker, hun har danset med, der har haft størst betydning for hende.

LÆS OGSÅ: Thomas Buttenschøn deler stor nyhed

Der er dog ét særligt møde, danseren fremhæver, som ændrede alt for hende.

- Èt af dem, jeg har nævnt flere gange, er mødet med Master Fatman, som har været helt særligt, og det er det stadigvæk, fortæller hun.

I år er Mie Moltkes 16. sæson af 'Vild med dans', hvor danser med designer Soeren Le Schmidt.

Dans skal være sjovt

Inden Mie Moltke dansede med Master Fatman i 'Vild med dans' tilbage i 2006, var hun ifølge eget udsagn en meget perfektionistisk og kontrolleret danser.

LÆS OGSÅ: Christian Grau afslører: Ville bekæmpe frygtet sygdom

- Han var ret banebrydende i min egen proces i forhold til, at jeg var utrolig anderledes. Jeg var simpelthen så bange for ikke at være god nok, og jeg anede ikke, at man kunne have det sjovt med at danse, fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Skældt ud af Kjeldbjerg: Derfor ville Johannes hjem

- Den hoppede han ikke med på. Han lærte mig at hygge mig, og at man godt må have det sjovt, og det ændrede alt, så det har kæmpe betydning.

Besøger stadig gravstedet

Dét, som Mie Moltke lærte af Morten Lindberg, er noget, hun har taget med sig lige siden.

- Nu er han her jo ikke mere, men jeg er mange gange over på Assistens Kirkegården, hvor han har sit kæmpe gravsted, hvor jeg snakker lidt med ham. Så han betyder meget, afslutter Mie Moltke.

LÆS OGSÅ: Hussalg holder hårdt: Lene Beier skærer en million af prisen

Master Fatman, der havde det borgerlige navn Morten Lindberg, døde af et hjertestop den 26. marts 2019. Han blev kun 53 år gammel.