Christian Grau afslører: Ville bekæmpe frygtet sygdom

For livsstilseksperten Christian Grau var der ingen tvivl om, hvad 'Forræder'-skejserne skulle bruges på, hvis han havde vundet.

I underholdningsprogrammet 'Forræder' på TV 2 har man kunnet følge livsstilseksperten Christian Grau uge efter uge, hvor han sammen med de andre loyale har forsøgt at finde forræderne iblandt dem.

LÆS OGSÅ: Skældt ud af Kjeldbjerg: Derfor ville Johannes hjem

Men det blev ikke til en sejr for hverken de loyale eller Christian Grau under finalen, og det ærgrede ham.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder gennemfører sit første maraton: Et mareridt

For på den røde løber til premieren på teaterstykket 'VI BETALER IKKE!' på Nørrebro Teater satte Christian Grau nemlig ord på, hvad han ville have brugt pengepræmien på, hvis han var løbet med sejren.

– Pengene ville jeg have givet til Scleroseforeningen. Jeg synes, at det (Sklerose red.) er en undervurderet og enorm ondskabsfuld sygdom.

Christian understreger, at han hverken har familie eller anden omgangskreds, som er ramt af sygdommen, men at det er en stor hjertesag fra ham. Han var derfor ikke et sekund i tvivl om, at pengene skulle gå til dette.

LÆS OGSÅ: Teresas nye bryster: Jeg er meget tilfreds

Føles som gidseltagning

Selvom han ikke endte som programmets store vinder, så var det alligevel en spændende oplevelse at medvirke.

– Det var megasjovt at være med. Man blev helt opslugt af det, siger han, men tilføjer også, at det ikke altid var en dans på roser:

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om graviditet

– Jeg sov så dårligt i den uge. Det var ligesom at blive holdt som gidsel. Der var hele tiden nogen, der bestemte, hvor vi skulle være.

Christian Grau medvirker, ved siden af sin deltagelse i programmet, i forskellige podcasts og er foredragsholder. 'Forræder' kan fortsat ses på TV2-Play.

LÆS OGSÅ: Mega cute: Lisbeth Østergaard viser ny tatovering frem