Amalie taler ud om graviditet

På den røde løber satte Amalie ord på drømmen om en stor familie.

Selvom Amalie er tilbage på både de sociale medier og på Instagram, så har hun endnu ikke vist sig med Mikkel Skelskov, som hun blev kærester med igen i foråret.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers forklarer 'Vild med dans'-drama: Sandheden om skænderiet

Hun var fåmælt omkring deres forhold, da hun sammen med døtrene og deres veninder troppede op på den røde løber til premiere på den nye 'Paw Patrole' film i Cinemaxx.

Siden Amalie gjorde comeback på de sociale medier, har rygterne floreret om, hvorvidt hun måske er gravid igen eller snart bliver det. Til det er Amalie ikke afvisende, og der mangler i hvert fald ikke fremtidsplaner for Amalie, som stadig drømmer om flere børn - mange flere.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltager bliver landstræner

- Ja, det gør jeg, men det er hårdt. Hvis det stod til mig, havde jeg ti børn. Men det er så hårdt både at være gravid og tage på og barsel, altså, det er jo hårdt, fastslog Amalie på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører kønnet

Her kunne hun dog nyde at have hænderne fulde med de fire børn, hun havde taget med til premieren.

- Det er Josephine og Hannahs bedste venner, de er naboer. De leger på skift, så har moren alle fire, og så er det mig, der har alle fire, så skiftes det, og det er så dejligt, de har legevenner, fortalte Amalie med et smil.

Se hele interviewet med Amalie øverst i artiklen.