Anders Thimm
Anders Thimm

'Landmand'-deltager bliver landstræner

Den tidligere tv-bejler har taget et stort skridt i karrieren.

Sidste år jagtede den 34-årige ishockeyspiller Anders Thimm kærligheden på tv, da han deltog i 'Landmand søger kærlighed' for at vinde Katja Gullaksens gunst.

LÆS OGSÅ: Forklarer 'Vild med dans'-drama: Sandheden om skænderiet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie gør comeback på den røde løber.

Han blev dog ikke inviteret med hjem på gården, og kort efter flyttede han til Norge for at spille professionel ishocket i KIK Lions. Her fandt han kærligheden og blev forlovet. Kærligheden brast dog, og nu er der fuld fokus på karrieren for Anders, som har landet et drømmejob.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører kønnet

Overfor Realityportalen / HER&NU afslører han, at han er blevet landsholdstræner for det danske powerchair floorball hold. Det annoncerer Parasport Danmark også på deres hjemmeside. Formanden for Powerchair Floorball Danmark, Danni Hillbrandt-Mogensen, glæder sig over aftalen.

- Anders har en virkelig spændende profil, som vores landshold helt sikkert kommer til at nyde godt af. I modsætning til tidligere trænere, så kommer han udefra uden det store kendskab til, hvordan powerchair floorball normalt spilles. I mine øjne er det mere en fordel, end det er en ulempe. For med hans erfaring og indsigt i både ishockey og floorball, kan han komme med helt nye tekniske og taktiske perspektiver, som er vildt interessante at få bragt ind i landsholdets spil, og som uden tvivl vil tilføre helt nye dimensioner og strenge at spille på, siger han til Parasport Danmark.

LÆS OGSÅ: Mick Øgendahl afslører: Blev indlagt på psykiatrisk afdeling

Anders selv er da heller ikke i tvivl om, at det er et match made in heaven, og hans mål er, at holdet skal vinde EM i oktober 2024. Det er sjældent, at landstrænere selv er professionelle atleter sideløbende, og Anders indrømmer da også, at det har været noget af det, de skulle se, om de kunne få til at gå op i en højere enhed.

LÆS OGSÅ: Ghitas herlige dag: Fejret af veninderne

- Jeg var til jobsamtale i København i sommer. Men det har været en lang proces, fordi det skulle køre sammen med mit profesionelle ishockey liv i Norge. Men nu har alle fået deres ønsker opfyldt. Så jeg har skrevet 1-årig kontrakt. Efter mit brud med min norske ekskæreste, så har jeg masser af tid til min ishockey og landstræner job, fastslår Anders Thimm.

Han har ikke tidligere erfaringer med parasport, men han glæder sig til at træne landsholdet.