Overrasket til bryllupsfesten: Pludselig dukkede Lene Beier op

Da Claus og Nicoline, som mødte hinanden i 'Landmand søger kærlighed', blev gift i lørdags, overraskede Lene Beier dem midt under bryllupsfesten.

Siden 2014 har Lene Beier ageret Kirsten Giftekniv i 'Landmand søger kærlighed' med stor succes. Flere par har nemlig fundet kærligheden i programmet blandt andre Claus og Nicoline.

LÆS OGSÅ: Afslører tv-snyd i DR-hit: Jeg er sur på produktionen

Artiklen fortsætter under videoen.

Parret faldt pladask for hinanden i sæson ni af programmet, og i lørdags lovede de hinanden evigt troskab. De blev nemlig gift i Teestrup kirke, og til bryllupsfesten, som foregik i laden ved parrets gård, fik de sig pludselig en kæmpe overraskelse.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Bachelorette': Afvist af Andreas H

Det fortæller Nicoline til Billed-Bladet.

- Pludselig dukkede Lene Beier op i en videohilsen. Det var meget overraskende. Hun sagde, det var fantastisk, at vi havde mødt hinanden, og hun huskede os som meget forelskede, og at vi havde en vanvittig kemi, og at ingen på settet var i tvivl om det. Og så ønskede hun os held og lykke i fremtiden, fortæller Nicoline om en videohilsen fra tv-værten,

Til Billed-Bladet afslører Nicoline yderligere, at parret også fik en videohilsen fra selve filmholdet og en gavekurv fra produktionsselskabet Blu, der står bag 'Landmand søger kærlighed'.

Lene Beier er lige nu i gang med optagelser til sæson 11 af 'Landmand søger kærlighed'.