Ikke set på tv: Afvist af Andreas H

Andreas H og Lissa fik talt længe, også længere end produktionen havde planlagt.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' går dagens mingling ikke helt som tidligere. Der er nemlig store følelser på spil hos Lissa efter en romantisk date med Jacob, hvor der bliver uddelt en masse kys.

LÆS OGSÅ: Er Kasper Hjulmand og Morten Hjulmand i familie?

Da Lissa kommer ind til mingling, rammer det hende.

- Jeg får øjenkontakt med Andreas H, da vi kommer ind til mingling. Det er altid ham, jeg kigger først på, når vi træder ind i et rum, og der kunne jeg bare mærke, at jeg blev ramt af en sygt dårlig samvittighed. Jeg havde lyst til at trække ham til side og tale med ham, og jeg håbede bare ikke, at Jacob havde sagt, at vi har kysset, for jeg havde brug for at være hende, der fortalte ham det, forklarer Lissa til HER&NU/Realityportalen.

Lissa og Andreas H taler sammen i 25 minutter, og det er længere, end produktionen havde planer om, for hvad man ikke ser er, at Petra prøvede at afbryde, men hun blev afvist af Andreas.

- Vi sad der i lang tid, og Petra kom og spurgte, om hun måtte afbryde, hvor Andreas sagde, at vi gerne ville have lov til at snakke sammen, så Petra gik igen. Så gik der fem-ti minutter, hvor Petra så kom igen og sagde, at hun skulle snakke med mig, og det er jo så det, der er med i programmet, forklarer Lissa.

LÆS OGSÅ: Lisbet Dahl sygemeldt fra Tivolirevyen

Artiklen fortsætter under billedet.

Andreas H og Lissa i 'Bachelorette'
Andreas H og Lissa i 'Bachelorette'

Jeg har følelser for ham

Lissa forstår godt, at hendes kys med Jacob blev italesat i drengegruppen, men Andreas' reaktion fik tårerne frem.

- Han fortæller mig, at han ikke vil trække sig, og han vil stadig gerne date mig, men han troede, vi havde noget mere og var længere fremme. Det kom som en overraskelse for ham, at jeg var der, hvor jeg stadig havde lyst til at kysse med andre, fortæller Lissa og tilføjer:

- Han var nødt til at tage et skridt tilbage, og da han sagde det, blev jeg sindssygt ked af det. Jeg sidder med en person, jeg er oprigtigt interesseret i og har følelser for, og at han så fortæller, han er nødt til at tage et skridt tilbage, der rammer det hele.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother tager springet: Familien flytter til Frankrig

Ifølge Lissa leger hun med alles følelser - både sine egne følelser og mændenes.

- Jeg var rigtig bange for, at Andreas begyndte at miste interessen for mig, fortæller Lissa til slut.

LÆS OGSÅ: Rolf Sørensen skal giftes