Trods hed date med Jacob: Derfor var Lissa mut

Jacob havde en god date med Lissa, men hvad man ikke ser på tv er, at Lissa var lidt mut.

Lissa Paustian og Jacob Bloch Johansen var i dagens afsnit af 'Bachelorette' på en romantisk singledate. Eller den blev i hvert fald romantisk, da de blev meget intime og fik kysset en del.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nyt om baby

Ifølge Jacob var det en god date, hvor han kom tættere på Lissa, men det var samtidig en date, hvor Jacob kunne fornemme på Lissa, at hun brugte meget energi på at være tilstede i hele programmet.

- Den måde hun var på offcam indikerede det blandt andet. Hun var lidt mut, da jeg ankom til daten, og da vi mødtes off-cam. Det er nok også hendes måde at passe på sig selv og vise, at hun havde brug for at tage det stille og roligt, fortæller Jacob til HER&NU/Realityportalen.

Til HER&NU/Realityportalen bekræfter Lissa Jacobs observationer.

- Ja, jeg var lidt mut. Det havde jeg brug for at fortælle Jacob inden daten. Han gav mig et kram og fortalte mig, vi bare skulle have en chill dag. Jacob gjorde det meget behageligt for mig og greb mig, forklarer Lissa.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Bachelorette': Produktionen måtte ændre planerne

Ifølge Jacob gav Lissa udtryk for, at hun var igennem et stramt program med mange følelser. Hun ville gerne være åben og ærlig, men det var også hårdt.

Jacob mener trods alt, at Lissa var reel nok på daten, og at de kys, der kom på daten, var reelle.

LÆS OGSÅ: Anna Stokholm og Simon stenspil afslører datterens unikke navn