Rikke Gøransson afslører nyt om baby

Den højgravide vært deler nye detaljer om baby.

Den erfarne vært fra 'Paradise Hotel', Rikke Gøransson, er højgravid og venter sit første barn med kæresten Bruno, som har et barn i forvejen.

LÆS OGSÅ: Endnu en 'Bachelor'-baby er på vej

Rikke har under sin graviditet haft en del gener - blandt andet halsbrand, bækkenløsning, søvnløshed og blødende gummer. Også ting som svamp, vand i kroppen, vejrtrækningsbesvær og udmattethed får en plads på den lange liste.

Og nu kan Rikke se frem til en fødsel, der ikke nødvendigvis bliver på én presseve, hvilket ikke var så overraskende for værten.

- Sidste jordemoderbesøg i dag. Baby-Rio ligger i den store ende. Det kunne jeg godt have fortalt hende, skriver Rikke i en story på Instagram.

Rikke har endnu ikke offentliggjort, om hun venter en dreng eller en pige. Navnet Rio er nemlig både godkendt som drengenavn og pigenavn i Danmark, hvor der dog er mere end dobbelt så mange mænd som kvinder, der bærer navnet.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad er blevet far igen

'Paradise Hotel'-værten er for nylig kommet hjem fra Mexico, hvor hun har været nede og filme endnu en sæson af det populære reality-program. Med sig havde hun sin kæreste, som friede til Rikke ved solnedgang en af dagene i Mexico.