Er Kasper Hjulmand og Morten Hjulmand i familie?

De deler efternavn, men er de i familie?

Landsholdet i fodbold er på alles læber i disse dage, og derfor er det nok ikke gået ubemærket hen, at navnet Hjulmand både bliver brugt inde på banen og udenfor banen.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Bachelorette': Produktionen måtte ændre planerne

Der er nemlig to Hjulmand med på landsholdet under EM. Der er tale om landsholdets træner Kasper Hjulmand samt midtbanespilleren Morten Hjulmand.

Man kunne derfor have den tro, at landstræneren har taget et familiemedlem med på banen, men det er ikke tilfældet, for selvom de to deler efternavn, så er de ikke relateret.

Langt ude er de dog nok, for der er kun 206 i Danmark med efternavnet Hjulmand, så en slægtforsker kunne nok efter lidt undersøgelse finde en gren, hvor de kunne mødes på familietræet - meget langt ude.

Kasper Hjulmand har været landstræner siden 2019, mens Morten Hjulmand har spillet otte kampe for landsholdet. Han spiller i aften sin niende, når Danmark møder England til EM.

LÆS OGSÅ: Andreas Christensen sætter vild rekord

Når Morten Hjulmand ikke spiller for landsholdet, så spiller han i Sporting Lissabon - en klub, som også Peter Schmeichel har spillet for, da han var på toppen.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand bryder sammen på tv: Det har konsekvenser