Cecilie Hother tager springet: Familien flytter til Frankrig

Den tidligere vejr-vært skifter dansk postnummer ud med fransk.

Cecilie Hother købte sommerhus i Frankrig for år tilbage, og på hendes sociale medier, han man kunne følge med i renoveringen af ‘det lyserøde hus’, som Cecilie kalder det.

LÆS OGSÅ: Trods hed date med Jacob: Derfor var Lissa mut

Men nu bliver huset til familiens permanente bolig, det fortæller den tidligere vejr-vært i et opslag på Instagram.

- Vi får nyt postnummer og nyt hjem og kommer til at bo under mere eksotiske himmelstrøg, da vi flytter. Vores nye hjem bliver i Sydfrankrig, nærmere bestemt i det lyserøde hus, skriver Cecilie.

Flytningen sker i forbindelse med en udstationering fra Cecilies mand, Thomas’, firma.

- Derfor har vi også knoklet hele foråret for at få alle ting til at falde på plads. Skoler til børnene, bolig, oprydning og alt det andet lavpraktiske. Det er jo en kæmpe opgave at flytte base, når man først går i gang. Men efter måneders knoklen er vi klar til det nye og spændende kapitel som familie i et nyt land, skriver Cecilie fortsat.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre for trejde gang

Ifølge Cecilie glæder børnene Ellinor og Aksel sig meget.

- Der er ingen tvivl om, at dette er et helt nyt livseventyr. Et nyt land, et nyt sprog, en ny hverdag, et nyt liv. Det her er jo ikke bare en lille forandring for os - det er som at tage en livskolbøtte. Men vi lever jo kun én gang, så derfor skal vi også følge vores drømme, og det gør vi så nu, forklarer Cecilie og forsikrer, at hun vil svare på folks spørgsmål senere, da der lige nu er fokus på flytning.