Lisbet Dahl sygemeldt fra Tivolirevyen

Den 78-årige skuespiller har det "efter omstændighederne godt".

Blot 10 dage efter premieren måtte Tivolirevyen i søndag aflyse forestillingerne med kort varsel på grund af sygdom.

Ifølge TV 2 Kosmopol holdt der en ambulance ved Glassalen, da gæsterne, kort før forestillingens start, blev orienteret om aflysningen.

Nu bekræfter Tivoli overfor HER&NU, at det er Lisbet Dahl, der er blevet syg.

- Lisbet Dahl har det efter omstændighederne godt, og hun vender tilbage til revyen, når hun er rask igen. Vi har fundet en god midlertidig afløser for Lisbet Dahl i Lone Rødbroe, der gennem mange år har underholdt på førende revyscener rundt om i Danmark. Det er en løsning som Lisbet Dahl også er glad for, siger Tivolis kulturdirektør, Frederik Wiedemann.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Hjulmand er blevet gift

For et par uger siden forsikrede den 78-årige skuespiller og instruktør HER&NU, at hun havde det rigtig godt.

– Man er nødt til at runde 70'erne for at opdage, at man ikke er 70 på samme måde, som ens forældre var. Man er ikke slidt helt ned. Vi er en heldig generation. Vi klæder os anderledes, bevæger os anderledes, har levet, mens internettet er kommet, vi rejser, så meget vi kan, men vi har et helvede med at betjene et parkeringsanlæg. Jeg tror, jeg gør det rigtigt, men sidder lige nu med to bøder på 870 kroner. Så ringer man til deres kontor og spørger, hvad man gør forkert, men de ved det fandeme heller ikke. Det er sgu da komisk, fortalte hun i interviewet med sin velkendte latter.

LÆS OGSÅ: Grev Nikolai jubler: Ny titel

Tivolirevye, hvor også Thomas Eje, Rikke Buch Bendtsen, Rikke Bilde og Mikkel Becker Hilgart medvirker, spiller frem til søndag den 14. juli.