Lisbet Dahl nyder tilværelsen: - Man er ikke slidt helt ned

Skuespilleren har tænkt sig at blive ved med at stå på scenen, så længe det er sjovt, og hun føler sig heller ikke som de 78 år, hun fyldte i april.

Der er mange nerver på op til premieren på Tivolirevyen, men hunden Monty hjælper Lisbet Dahl med at stresse af.

Hver formiddag tilbringer de en times tid i den lokale park i Gentofte. Her leger Monty med de andre hunde, mens den 78-årige skuespiller sidder og snakker med hundeejerne.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving giver status på helbredet

Artiklen fortsætter under videoen...

– Vi har et hundenetværk. Det er alletiders. De er også pensionister, men yngre end mig. Så siger en, ”Gud, har du en murer? Kan du ikke lige give mig hans nummer?” eller også sidder vi og snakker om ”Den sorte svane”, som vi har set på tv. Det er virkelig herligt, fortæller Lisbet, der siden 1. januar også har kunnet hæve folkepension fordi indtægtsloftet blev fjernet.

LÆS OGSÅ: Andrea Elisabeth Rudolph skal skilles

Mopsen Monty bringer masser af glæde i Lisbets liv.
Mopsen Monty bringer masser af glæde i Lisbets liv.

– Jeg er så glad. Jeg får næsten 10.000 skattefrit. Og der er ingen modregning i det, jeg tjener ved siden af. Det er fedt. Jeg har også betalt til det hele mit liv.

Hun har tænkt sig at blive ved med at stå på scenen, så længe det er sjovt, og hun føler sig heller ikke som de 78 år, hun fyldte i april.

– Man er nødt til at runde 70'erne for at opdage, at man ikke er 70 på samme måde, som ens forældre var. Man er ikke slidt helt ned. Vi er en heldig generation. Vi klæder os anderledes, bevæger os anderledes, har levet, mens internettet er kommet, vi rejser, så meget vi kan, men vi har et helvede med at betjene et parkeringsanlæg.

- Jeg tror, jeg gør det rigtigt, men sidder lige nu med to bøder på 870 kroner. Så ringer man til deres kontor og spørger, hvad man gør forkert, men de ved det fandeme heller ikke. Det er sgu da komisk, slutter hun med sin velkendte latter.

LÆS OGSÅ: Afslører kønnet på baby