'Landmand søger kærlighed'-par afslører fremtidsplaner: Udvider familien

Det nygifte par har klare planer for fremtiden.

Efter at have mødt hinanden i ‘Landmand søger kærlighed’ i 2022 er Claus Simonsen og Nicoline Knudsen nu blevet gift i weekenden.

Artiklen fortsætter under videoen.

Og nu åbner vinbonden op for parrets fremtidsplaner, der byder på både Kroatien, kattekillinger, nyt køkken og børn.

- I morgen tager vi på bryllupsrejse. Vi skal til Kroatien i en uge, hvor vi skal ud på øen Hvar, som er den ø, hvor jeg også friede til Nicoline. Vi trænger til at slappe af ovenpå et par hektiske dage med bryllup og oprydning, fortæller Claus.

Forhåbenlig kommer parret også hjem fra bryllupsrejse med fornyet energi. De skal nemlig have et pelset nyt familiemedlem og i gang med et stort projekt.

- Oppe på den anden gård, som vi har, har vi vildkatte, og en af vildkattene fik killinger, som vi valgte at redde og tage os af. Der er dog nogle andre, som tager sig af dem nu, men når vi kommer hjem fra vores rejse, skal vi have en af dem igen, fortæller Claus og fortsætter:

- Derudover vil vi gerne lave nyt køkken. Det er et stort projekt, men det er noget, som vi gerne vil.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' er fortid: Tina Lund afslører nyt tv-tilbud

At renovere familiegården, hvor Claus er vokset op, giver også god mening. Parret planlægger nemlig at blive boende på gården længe, og det er også her, at de vil stifte familie.

- Vi vil gerne snart have et barn, men det er ikke noget, som vi har travlt med. Børneværelserne er dog klar. Da jeg var lille boede vi fire børn her, så der er masser af plads, forklarer Claus.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand bryder sammen på tv: Det har konsekvenser

Claus Simonsen og Nicoline Knudsen mødte hinanden igennem TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’ i 2022.