Carsten efter 'Landmand søger kærlighed': Sådan er forholdet til Maja

Carsten Gammeltoft havde svært ved at beslutte sig, men det endelige valg faldt på Maja, og det er han glad for.

I dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' stod Carsten Gammeltoft over for et svært valg - nemlig valget mellem Michelle og Maja. Forvirringen blev total, da Michelle på daten lagde op til et kys.

LÆS OGSÅ: Jens og Anna sås efter Beiers besøg: Sådan går det i dag

- Maja er lidt ligesom mig, jeg går ikke og kysser i offentligheden, og Michelle tog jo det der initiativ, og så blev jeg forvirret over det, fortæller Carsten ærligt og indrømmer, at han faldt for Michelles charme lige dér.

Men da han havde valgt Michelle og dermed valgt Maja fra, gik det op for ham, at han havde taget den forkerte beslutning, og han var nødt til at lave valget om. Derfor var det også Maja, der kom med på romantisk weekend, og da Lene Beier møder parret nogle uger senere, er Maja nærmest flyttet ind på gården til Carsten, men sådan er det ikke længere.

- Vi er ikke kærester. Det kalder vi os ikke i hvert fald. Det har været lidt svært, da vi ikke er vant til alt den opmærksomhed. Så vi har valgt at se tiden an og mærke efter, når der er faldet ro på, forklarer Carsten til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Felix Smith viser ny kæreste frem

Det betyder også, at romantikken er lagt lidt på hylden.

- Når vi ikke kalder os kærester, så er der ingen grund til at kysse hele tiden. Vi er rigtig tætte venner indtil videre, forklarer Carsten.

Ifølge Carsten har det været svært at håndtere folks holdninger.

- Der er så mange, der gerne vil blande sig i vores forhold. Så møder man én i byen, der siger, det var det forkerte valg, og at jeg skulle have holdt fast i Michelle. Der er mange holdninger, og det forvirrer helt vildt. Jeg vil gerne selv have ro til at mærke efter, hvad der er bedst for os. Vi skal ikke presse hinanden ud i noget.

LÆS OGSÅ: Fandt kæreste efter 12 år: Nu er det slut

Carsten mener dog, det bliver nemmere nu, hvor programmet er afsluttet.

- Det har været begrænset, hvad vi har måtte vise os i offentligheden, men det kan vi jo gøre nu, så nu begynder det at blive almindeligt, slutter Carsten.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i chok: Har fået ubehagelig besked fra retten