Gustav Salinas i chok: Har fået ubehagelig besked fra retten

En mand i det offentlige system har snaget i Gustavs personlige oplysninger.

I går fik Gustav Salinas sig noget af et chok, da et ganske uventet brev tikkede ind i hans e-boks med Retten på Frederiksberg som afsender.

LÆS OGSÅ: Stig Rossen stopper med musicals: Klar til nyt kapitel

Han modtog nemlig en underretning om et retsmøde, der informerede ham om, at en mand i det offentlige system havde kigget et sted, han ikke måtte. Det fortæller Gustav til HER&NU/Realityportalen.

- Det, jeg fik at vide fra Retten på Frederiksberg, var, at han har været inde og kigge i min lægejournal og på mine personlige oplysninger som fx hvor jeg bor og praktiske ting som min skat, lyder det fra en rystet Gustav.

Selvom Gustav er lettet over, at manden blev opdaget, så skræmmer det ham, hvad mandens motiv var.

- Jeg synes, det er mega ubehageligt, at vedkommende har været inde og snage i mine papirer. Hvad jeg tænker mest på er, hvad han vil bruge alle de her ting til, forklarer han.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav afslører: Derfor valgte jeg Jannie

Gustav har dog en del at se til med sine to virksomheder og sit engagement i Israel-Hamas-krigen, hvor han samler penge ind til børnene i Gaza, så derfor er det svært for ham at finde overskud til at gå videre med sagen.

- Jeg har ikke besluttet mig endnu, hvad jeg vil gøre, fordi jeg har så mange andre ting, jeg skal forholde mig til, og jeg ved ikke, om jeg vil bruge tid og energi på det. Folk siger, at jeg bare skal søge erstatning, men sådan nogle ting kan tage rigtig lang tid. Jeg kan bruge et år eller to på det, afslutter han.