Gustav Salinas bekender kulør: Det har haft alvorlige konsekvenser

Det har fået konsekvenser for realitystjernens virksomhed, efter han har delt sine holdninger til situationen i Gaza.

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der netop nu udspiller sig en alvorlig krig mellem Israel og Hamas, der har store menneskelige konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning indtog 'Suspekt'-scenen: Her var hendes krav

Og for Gustav Salinas har krigen gjort så stort et indtryk, at han uforbeholdent deler ud af sine holdninger til sine 198.000 følgere på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Janni Pedersens store udfordring: Ligger søvnløs

- Jeg bliver så frustreret over, at vi er nået til et sted, hvor en afdanket realitystjerne bliver nødt til at råbe højt om noget så vigtigt, indleder han et af sine opslag, hvori han også har skrevet et brev til statsminister Mette Frederiksen, hvor han udtrykker sin skuffelse over hendes håndtering af krigen.

Gustav skriver også, at han er blevet advaret mod at udtale sig om politiske emner, men det stopper ham ikke i at bekende kulør.

LÆS OGSÅ: For første gang: Sætter ord på aldersforskellen

- Selvom jeg har lovet min familie at holde mig ude af politik, er det svært at forblive tavshedsfuld, når man er vidne til sådan en umenneskelig situation, skriver Gustav i et opslag, og han afslører i et andet opslag, at han modtaget en strøm af beskeder, der er fyldt med forargelse.

Konsekvenser for sin forretning

LÆS OGSÅ: Bar gennemsigtig kjole offentligt: Nu modtager Sy Lee hadebeskeder

Gustav, der har virksomhederne 'SalinasSundhed' og 'SalinasSlik', kan også mærke, at de negative reaktioner på sit seneste opslag skræmmer kunderne væk, men han holder stadig fast ved sit budskab og sætter virksomhederne i anden række.

- Det har allerede haft alvorlige konsekvenser; jeg har mistet en del kunder fra min app, 'SalinasSundhed', og salget af mit slik er også faldet! Men mine menneskelige værdier er det vigtigste! Og jeg vil altid beskytte uskyldige børn, fortæller han til Realityportalen/HER&NU.

LÆS OGSÅ: Pernille afviser samarbejde med Mai: En stor misforståelse

Du kan selv læse Gustavs opslag herunder: