Helle Thorning indtog 'Suspekt'-scenen: Her var hendes krav

Nu løfter den tidligere statsminister sløret for, hvad hendes betingelse var for at indtage scenen foran 40.000 suspekt-fans i parken.

Parken fik sig en kæmpe overraskelse, da Helle Thorning-Schmidt indtog scenen i Parken, da Suspekt spillede for fulde gardiner den 15. september.

LÆS OGSÅ: Efter vild transformation: Toft klar på ny sæson 'Robinson'

Det var midt under nummeret '100% Jesus', at Helle Thorning-Schmidt kom til syne, hvorefter hun hoppede i takt til sangen arm i arm med vestegns-gruppen.

I podcasten 'Mads og A-holdet' falder snakken på den ikoniske optræden, hvor den tidligere statsminister afslører, hvad betingelsen var for at gøre sit indtog på scenen.

LÆS OGSÅ: TV 2 skrotter 'Landmand søger kærlighed': Her er årsagen

- Jeg havde sagt til Emil, da de ringede, at jeg vil gerne gøre det, men jeg vil ikke danse på den scene. Han sagde så, at det skulle vi heller ikke, vi skal bare hoppe lidt, fortæller hun i podcasten og tilføjer:

- Så tænkte jeg, at jeg kan da godt stå og hoppe lidt - det sker der ikke noget ved, men det er jo en dans, så de havde måske også undersolgt den lidt. Men det var bare mega fedt, understreger hun.

Måtte rydde kalenderen

Det kommer nok ikke bag på nogen, at Helle Thorning-Schmidt er en travl dame, og derfor skulle hun omstrukturere sin kalender for at deltage.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Gamle kendinge tilbage på Paradise Hotel

- Jeg flyttede faktisk nogle ting, som jeg skulle for at være med, og det var helt fantastisk, fortæller hun.

For både den tidligere statminister og vestegns-gruppen var det oplagt, at hun skulle være med, når de sang '100 % Jesus' med teksten "Helle-pigen hun ryger smøger".

LÆS OGSÅ: Efter brud: Nu reagerer Pernille på Kåres nye forhold

- Det er jo også rigtig fedt, at de har skrevet den sang, og jeg elsker den sang, og det er jo helt soleklart, at når de optræder i Parken, så skal jeg også være med, og derfor sagde jeg ja, siger hun i podcasten.

Du kan se videoen herunder, hvor Helle Thorning-Schmidt indtager scenen: