Efter brud: Nu reagerer Pernille på Kåres nye forhold

Pernille Nygaard tager bladet fra munden omkring Kåre Quist og hans nye udkårne.

I det seneste afsnit af 24syv-podcasten 'Marcus og Realitypanelet' medvirker 'Good Luck Guys'-makkerparret Sy Lee og Pernille Nygaard.

Og i afsnittet vendes også et glohedende emne, der kredser om Pernilles tidligere forhold til tv-værten, Kåre Quist.

LÆS OGSÅ: Røg i sparerunde: Ulla Terkelsen fyret

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Her bliver Pernille specifikt spurgt ind til bekendskabet med Kåre Quists nye flamme og romantiske forhold med tv-personligheden Christina Odorico, der er kendt fra 'For lækker til love', og ikke mindst, hvad hun tænker om det.

LÆS OGSÅ: Margrethes rørende ord til Christian

- Jeg ved, at han har fundet en ny. Det er jeg bekendt med, indleder Pernille med at svare, hvormed podcast-værten Marcus Eklung yderligere spørger, om det ikke er mærkeligt, at Kåre Quist har et godt øje til kvinder, der laver reality-tv:

- Nu kender jeg ikke hans tidligere kærester, men jeg har det sådan lidt, så længe han er glad, så er det ligegyldigt, om det er statsministeren eller en reality-stjerne, han er sammen med. Han fortjener at være glad. Han er et godt menneske, understreger Pernille Nygaard, mens Sy Lee humoristisk indskyder:

LÆS OGSÅ: Voksne Christian: Jeg lover dedikation

- Han (Kåre, red.) er bare glad for reality-piger, og det er spørgsmålet om tid, før han skriver til mig. Jeg bliver nok hans næste reality-pige. Kåre, you love reality.

Betragtes som en ekskæreste

Pernille og Kåre brød deres romantiske forhold tidligere i år uden yderligere problemer imellem dem.

Og da Pernille videre bliver spurgt ind til, hvilket prædikat hun sætter på Kåre i dag, falder svaret da også prompte.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Robinson'-Louise falder om: Hentet af lægerne

- Det er en blanding. Jeg betragter ham som en ekskæreste og en rigtig god ven. Jeg har ikke talt med ham siden dengang udover, hvis det var af praktiske årsager, siger hun og tilføjer, at de er venner, der ikke ses:

- Nu har jeg jo også en ny kæreste, og jeg tænker, at han heller ikke ville synes, det ville være så fedt, hvis jeg begyndte at hænge ud med Kåre.

Pernille genfandt nemlig melodien med sin gamle flamme Mikkel Nielsen, hvormed den romantiske tid med Kåre Quist mere eller mindre er et afsluttet kapitel for nu.

LÆS OGSÅ: Mie reagerer på 'Robinson'-kvittere: Aldrig en god undskyldning

Podcasten 'Marcus og Realitypanelet' med Pernille Nygaard og Sy Lee som gæster kan man lytte til HER.