Mie reagerer på 'Robinson'-kvittere: Aldrig en god undskyldning

Den tidligere 'Robinson'-deltager mener, at man må bide det i sig.

Da Mie Fitness var med i 'Robinson Ekspeditionen' sidste år, var der så vidt seerne kunne se ingen af deltagerne, der gav op undervejs.

LÆS OGSÅ: Bryder tavsheden: Sådan skal Robert Hansen afsone

Og dét står i stærk kontrast til årets ekspedition, som ellers er en helt særlig jubilæumssæson, hvor tre deltagere allerede har smidt bandanaen i sandet af forskellige årsager.

Det har Mie dog svært ved at forstå. Det fortalte hun, da Realityportalen mødte hende til Oktoberfest i forrige weekend.

- Jeg ved ikke, om vores sæson var anderledes på den måde, men jeg har enormt svært ved at forstå, at man melder sig til et program, som der er så mange, der melder sig til, og man så ikke bider det i sig. Men det er bare min holdning personligt. Det kunne jeg aldrig finde på at gøre, lød det fra 'Robinson'-stjernen.

Mens Johannes og Anas trak sig af fysiske årsager, valgte Mathilde at sige farvel til ekspeditionen, fordi hun havde det svært mentalt, men uanset årsagen er Mie uforstående over for deres valg.

- Der må man bide det i sig. Men jeg er heller ikke dem, jeg har ikke siddet i deres position. Men jeg har været mange dage på en øde ø i mange dage uden at have lysten til at give op, forklarede hun og slog fast:

- Jeg synes aldrig, der er en god undskyldning for at give op. Aldrig. Så skulle man lade være med at melde sig.

LÆS OGSÅ: Rivalisering på Amalienborg: Frederik og Christian uenige

Mangler karakter

Mie følger trofast med i årets sæson, men hun måtte lige bruge de første par afsnit til at vænne sig til, at det var et nyt hold, der var afsted.

Og selvom det selvfølgelig er en helt anden oplevelse at se et program, man ikke selv er med i, så synes Mie også, at der mangler noget andet.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Hemmelighedsfulde Amalie og Mikkel ude med børnene

- Jeg synes, der mangler noget karakter i denne sæson. Det er min holdning. Til gengæld var der ret mange forskellige karakterer i min sæson, så det kan også være det, der gør, at jeg føler, at der mangler noget i denne sæson, forklarer hun og uddyber, hvad hun mener med manglende karakter:

- Nogen der skiller sig meget ud. Der er Kemal, som man lægger mærke til, fordi han er så ekstrem med sine udtalelser. Ellers synes jeg, der mangler nogen, der har noget handlekraft.

LÆS OGSÅ: Strenge regler i 'Bagedysten': Det må deltagerne ikke have på