'Robinson'- Loay afslører stor beslutning

Familien har besluttet sig for at sætte deres base i Odense til salg.

Loay Zeraiq er forretningsmand med stort F og driver både en køreskole og en burgerrestaurant i Odense. Derudover er han familiefar og bød i efteråret sidste år sit syvende barn velkommen, så der er nok at se til, og de store armbevægelser kræver plads.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann er færdig i 'Far til fire'

På nuværende tidspunkt bor Loay og hans kone, Asta, tæt på bymidten i Odense i det populære kvarter Hjallese, som ligger få hundrede meter fra gågaden, men sådan skal det ikke fortsætte med at være. De har nemlig netop sat deres hus til salg.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Vlado på 'Politijagt'

- Vi venter barn nummer otte, så der er ikke plads i det gamle hus, lyder det fra Loay, som bryder ud i et grin:

- Ej, det passer ikke - det passer ikke! Vi bor på et meget trafikeret sted og har sgu haft nogle drømme om at flytte ud til et mere roligt sted, hvor der ikke er så meget trafik. Og jeg har haft min lille søn Malik på to år, som faktisk har været ude og stoppe trafikken på Hjallesevej, fortæller Loay og tilføjer:

- Nu skal det ikke lyde som om, at man skal være bange for at købe huset, men der er noget at holde styr på med syv børn.

LÆS OGSÅ: Bachelorette i kæmpe brøler: Spoiler det hele

Stor boliggevinst i vente

Det er dog ikke kun på grund af trafikken, at familiens hus nu er prydet med et til salg skilt.

LÆS OGSÅ: Uffe Holm deler kæmpe gave til Texas

- Vi har haft kig på et andet etplans hus, som vi gerne vil flytte ud til, men nu skal det her hus lige sælges først, og så tager vi det andet hus med et gran salt. Jeg håber, det hele går i orden, og vi får solgt huset, fortæller Loay.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann trækker stikket: Aflyser alt

Villaen er på 150 kvadratmeter, som er fordelt på hele 9 værelser og med en tilhørende kælder på 90 kvadratmeter. Den står til 5.995.000, og det vil altså sige, at Loay kan gå fra handlen med en god gevinst. Da han og hustruen købte villaen tilbage i 2020, betalte de nemlig selv 1.720.000 kroner, og de står altså til en boliggevinst på 4.275.000 kroner, hvis alt går som planlagt.

Se Loays villa her.