Prinsesse Isabella 16 år.
Prinsesse Isabella 16 år.

SE VIDEOEN: Prinsesse Isabella på TikTok med MGP-stjerne

Nu har prinsessen igen fundet vej til platformen med sine veninder.

TikTok er efterhånden fast inventar på teenageres telefoner, og videoer af folk der danser med på diverse trends er blevet hverdagskost. Dog er det ikke hver dag, man snubler over en video på TikTok, hvor der er en royal med.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Frederiks spidse kommentar til journalist

Artiklen fortsætter under videoen...

Men selv de royale teenagere er vilde med underholdningsplatformen, og det gælder også for 16-årige Isabella. Så vidt man ved, har hun ikke sin egen profil, men det stopper hende ikke fra at tage del i morskaben med sine veninder.

LÆS OGSÅ: Røg i sparerunde: Ulla Terkelsen fyret

Tilbage i april var hun med i en video, hvor hun og to veninder bundede om kap, men profilen, hvor Isabella også tog del i flere dansevideoer, blev kort efter gjort privat.

Nu har den unge prinsesse dog igen fundet vej til platformen med flere dansevideoer til fuld skue for offentligheden - endda to forskellige.

Den ene er sammen med 15-årige Sofie Øveraas Broe-Andersen, der vandt MGP tilbage i 2019 som del af duoen SODA med sangen "Bedste veninder", og det tyder på, at hende og Isabella i hvert fald er tætte veninder.

Den anden video er med veninden Josephine Hassel, og det er ikke gået brugernes øjne forbi, at det er prinsessen, der danser med hende.

LÆS OGSÅ: Strenge regler i 'Bagedysten': Det må deltagerne ikke have på

- Tror lidt folk har glemt, at Isabella kan have et normalt liv som os andre, skriver en bruger i kommentarfeltet, mens en anden med en grine-emoji pointerer:

- Isabella! Hvad siger farmor ikke?

LÆS OGSÅ: Anders og Torben vender tilbage til skærmen

Du kan selv se videoerne herunder: